Kate Middleton, criticata pentru felul in care arata

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 22:06
6021 citiri
Kate Middleton, criticata pentru felul in care arata

La o luna dupa ce a nascut, ducesa de Cambridge a afisat o silueta demna de toata admiratia pentru unii, dar "suspect de subtire" pentru a alimenta frustarile multor proaspete mame, considera altii.

Kate Middleton poate fi inclusa fara tagada in clubul "mamelor gazele" gen Victoria Beckham, Alessandra Ambrosio sau Gisele Bundchen, care au afisat un corp perfect, la putin timp dupa nastere. Cum i-a reusit acest lucru?

Potrivit apropiatilor, Kate Middleton, mare iubitoare de sport si miscare, a reluat dupa nastere exercitiile de fitness, pierzand astfel kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Publicatia Voici a dezvaluit si alte aspecte ce stau in spatele imaginii impecabile a tinerei ducese.

Kate Middleton are o bona (desi initial a declarat ca intentioneaza sa se ocupe singura de micul George), are un bucatar care ii prepara mancarurile dupa anumite retete si are si un antrenor personal. Iata "mici amanunte" ce nu sunt la indemana mamelor obisnuite si care cu siguranta au ajuta-o pe ducesa sa invinga regula de pe vremea bunicii - 9 luni pentru sarcina, 9 luni pentru revenirea la silueta initiala.

Editorii de la site-urile pentru mame care considera ca imaginea lui Kate Middleton alimenteaza frustarile noilor mame in legatura cu revenirea rapida la silueta initiala, nu sunt singurii care s-au ingrijorat de faptul ca aceasta este slaba.

Exista voci din presa britanica care trag un semnal de alarma: presiunea unei mediatizari intense sa nu o impinga si pe Kate Middleton la tulburari de alimentatie, asemenea regretatei Diana.

Recent, potrivit Daily Mail, ducesa de Cambridge si-a terminat si concediul de maternitate, iar prima sa aparitie pe covorul rosu a fost stralucitoare, "controversata" sa silueta permitanadu-i sa poarte o rochie care s-a mulat perfect pe corpul sau.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Kate Middleton slaba, #Kate Middleton redobandire silueta, #Kate Middleton criticata silueta, #Kate Middleton reluare indatoriri , #Kate Middleton