Kate Middleton este insarcinata

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 21:52
6811 citiri
Kate Middleton este insarcinata
Foto: Wire Image

Printul William si sotia sa Catherine Middleton asteapta primul lor copil, dupa 19 luni de casatorie, a anuntat, luni, serviciul de presa al casei regale britanice.

Anuntul a fost facut in contextul in care Catherine, ducesa de Cambridge, s-a internat luni intr-un spital din Londra acuzand greturi matinale puternice. Si ziua de marti si-o petrece tot in spital, urmand sa ramana internata pentru mai multe zile, conform BBC. Potrivit unui comunicat emis de Clarence House, resedinta oficiala a cuplului regal, ea va ramane in spital mai multe zile, informeaza CNN.

William si Catherine, amandoi in varsta de 30 de ani, s-au casatorit pe 29 aprilie 2011, in cadrul unei fastuoase ceremonii, considerate cea mai mare nunta regala din Londra din ultimele trei decenii.

Copilul lor ar deveni primul nepot al mostenitorului tronului britanic, Printul Charles, si al printesei Diana, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina, in 1997.

"Deoarece sarcina se afla la inceput, Alteta Sa va ramane in spital mai multe zile si va avea nevoie ulterior de o perioada de repaus", se precizeaza in comunicat.

Sarcina ducesei de Cambridge, subiect al speculatiilor cu mult timp inainte de anuntul oficial, nu ar fi ajuns inca in saptamana a 12-a, iar o evenutala data privind nasterea copilului nu a fost comunicata. Printul William se afla la spitalul King Edward VII, alaturi de sotia sa.

"Regina, Ducele de Edinburgh, Printul de Wales, Ducesa de Cornwall si Printul Harry si membrii ambelor familii sunt incantati de aceasta veste", se mai mentioneaza in comunicat, potrivit BBC.

Vestea a devenit rapid subiectul preferat al utilizatorilor retelei de socializare Twitter.

"Sunt incantat de vestea ca ducele si ducesa de Cambridge asteapta un copil. Vor fi niste parinti minunati", a postat premierul David Cameron, pe contul sau.

"O veste fantastica pentru Kate, William si pentru tara. Intreaga natiune va sarbatori copilul regal", si-a exprimat, la randul rau, entuziasmul liderul laburist Ed Miliband.

In octombrie 2011, liderii din Commonwealth, unde regina Elisabeta a II-a este sef de stat, au fost de acord cu schimbarea legilor succesiunii, astfel incat fiii si fiicele viitorilor monarhi din Marea Britanie sa aiba drepturi egale la tron.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#print William Kate copil, #Kate Middleton insarcinata, #copil casa regala Anglia , #Kate Middleton