Kate si William fac angajari - afla ce cauta si daca te califici

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 15:36
3787 citiri
Kate si William fac angajari - afla ce cauta si daca te califici

In asteptarea primului lor copil, care se va naste in iulie, Kate Middleton si printul William incearca sa-si organizeze resedinta cum pot mai bine. Astfel, au ajuns la concluzia ca au nevoie de un om bun la toate, un angajat care sa fie in stare sa tina o casa.

Un anunt in acest sens a fost facut public, iar doritorii trebuie sa stie ca printre indatoririle celui care va fi selectat fac parte: sa se asigure ca peste tot in resedinta este curat si totul bine intretinut intotdeauna, sa aiba grija de hainele ducelui si ducesei de Cambridge, sa prepare mancaruri de baza cand li se cere, sa aiba grija de caini, care trebuie sa respecte un orar de exercitii si plimbari, sa ajute cuplul sa se mute in apartamentul recent renovat din Palatul Kensington, vara aceasta.

Cei interesati sunt anuntati inca de la inceput ca va fi nevoie sa lucreze peste program, informeaza Business Insider.

Inainte de a aplica, cei interesati ar trebui sa stie ca trebuie indeplinite cateva conditii: carnet de sofer valid in Marea Britanie, care este considerat "esential", atentie la detalii, o abordare flexibila si pro-activa, dorinta de a invata, abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa, bun organizator, capacitatea de a munci de unul singur, dar si intr-o echipa, discretie, loialitate si caracter demn de incredere.

Potrivit unei surse de la palat, deja 15 aplicatii pentru job au fost primite, desi toata lumea se intreaba cum se poate achita cineva de toate aceste sarcini in numai 37 de ore pe saptamana.

Cuplul deja are un asistent, o persoana din Fiji, relateaza Express, acesta conducandu-l pe print la intalnirile sale si chiar alegandu-i hainele ce urmeaza a fi purtate.

Totusi, ducele si ducesa isi vor face singuri cumparaturile. Viitorul angajat ar trebui sa stie, pentru orice eventualitate, ce cuprinde o lista obisnuita de cumparaturi: lapte, banane, pui, cartofi, portocale, cereale si inghetata Haagen-Dazs. Kate Middleton a fost fotografiata in mai multe randuri facandu-si cumparaturile la bacanie.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#William Kate Middleton angajari, #printul William Kate servitor, #anunt angajare William Kate , #Kate Middleton