Printul William si Kate Middleton si-au ales resedinta oficiala

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 11:45
4675 citiri
Printul William si Kate Middleton si-au ales resedinta oficiala

Printul William si sotia lui, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, au decis ca resedinta lor oficiala va fi, din 2013, Palatul Kensington.

Cuplul regal locuieste in prezent in nordul Tarii Galilor, unde printul William lucreaza ca pilot salvator. El si sotia lui se vor muta in apartamentul 1A din palatul londonez, fosta resedinta a printesei Margaret, sora reginei. Printesa a murit in 2002, conform Female First.

Mai cu seama Catherine este incantata de mutare, deoarece palatul este aproape de centrul Londrei. Inainte de a se muta, palatul, in care exista si o camera de desen, va suferi schimbari majore. Kate s-a aratat mai cu seama incantata de gradina, afirmand ca intreaga casa are mult potential. Resedinta nu va fi insa gata mai devreme de 2013.

Initial, William ar fi vrut sa locuiasca in apartamentul in care si-a petrecut viata mama lui, pana la decesul din 1998, insa in cele din urma, impreuna cu sotia sa, a decis ca apartamentul 1A este mai potrivit.

#resednta oficiala printul William, #William Kate resedinta oficiala, #william kate palatul Kensington , #Kate Middleton