Totul despre rochia de mireasa a lui Kate Middleton (Galerie foto)

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 21:34
32572 citiri
Totul despre rochia de mireasa a lui Kate Middleton (Galerie foto)
Foto: Telegraph

Karl Lagerfeld, Hubert de Givenchy si Christian Lacroix considera rochia de mireasa a lui Kate Middleton un triumf. Rochia a fost desenata de Sarah Burton de la casa Alexander McQueen.

Marii creatori citati de Telegraph sustin ca rochia este o dovada a maiestriei britanice, iar combinatia dintre dantela si matase, cristale si perle, de la poalele rochiei, este perfecta. Sarah Burton, creatoarea rochiei, este prima care afirma ca este fascinata de frumusetea vesmantului.

Rochia pare simpla, in fapt este plina de detalii care fac din ea o vestimentatie demna de o printesa. Dantela a fost tesuta manual, iar aplicatiile de cristale si perle de pe poala rochiei si de pe trena au fost aplicate tot de mana. Aceasta creeaza narcise si trandafiri, astfel ca rochia este o adevarata gradina.

Sarah Burton sustine ca rochia este perfect potrivita cu aerul special pe care il are Catedrala Westminster. Rochia are un stil clasic si copiaza, intr-o oarecare masura, rochia de mireasa a lui Grace Kelly, desi este cu totul si cu totul conceputa special pentru Kate.

"Voalul a fost special ales, foarte fin si foarte transparent, dar in acelasi timp greu pentru a da un aer regal tinutei. Trena rochiei este perfect proportionata. Si a avut lungimea ideala, nici un centimetru mai mult sau mai putin. Si ultimul detaliu: Kate s-a simtit foarte bine in rochia ei!", a comentat Christian Lacroix, citat de sursa mentionata.

Tiara pe care a purtat-o Kate i-a fost imprumutata de regina, este din aur alb, batuta cu diamante. Cerceii lui Kate sunt din platina cu diamante si sunt darul de nunta al parintilor ei.

Hubert de Givenchy a fost singurul care, pe langa laude clare referitoare la rochie, croiala si modul impecabil in care a fost realizata si purtata, a comentat oarecum depreciativ voalul pe care l-a considerat un pic prea simplu. "Valul a fost putin prea plat, dar a fost salvat de fata frumoasa si imbujorata a lui Kate si este o dovada ca printesa isi poate permite sa poarte orice, pentru ca stie sa o faca cu eleganta. Este o printesa!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Kate Middleton, #nunta regala, #rochie de mireasa, #Alexander McQueen , #Kate Middleton