Un conte din Transilvania este invitat la nunta printului William

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 14:42

   

Un conte din Transilvania este invitat la nunta printului William
Printul William si logodnica lui Kate Midletton l-au invitat la nunta lor si pe contele Tibor Kalnoky, care este si managerul proprietatilor pe care le detine familia regala a Marii Britanii in Transilvania.

Printul Charles a cumparat in Romania doua proprietati, iar contele Kalnoky le supravegheaza contra sumei de 670 de lire sterline pe saptamana, informeaza Daily Mail.

Contele si printul Charles se intalnesc si socializeaza in timpul vacantei de vara, pe care si-o petrece in Transilvania.

Circa 1.900 de persoane - intre care numeroase capete incoronate, sefi de stat, diplomati, apropiati ai mirilor - au fost invitati la mariajul printului William cu Kate Middleton in 29 aprilie, la abatia Westminster din Londra.

1.900 de invitati la nunta printului William cu Kate Middleton

In afara de cei 50 de membri ai familiei regale din Anglia, au fost invitati circa 40 de reprezentanti ai familiilor regale straine, 200 de membri ai Guvernului, Parlamentului si corpului diplomatic britanic, 60 de conducatori straini si 30 de reprezentanti ai armatei britanice.

Printre membrii familiei regale britanice, se stie deja ca ducesa de York, Sarah Ferguson, matusa printului William si ex-sotie a printului Andrew, cunoscuta pentru trasnaile sale, nu a fost invitata, potrivit purtatorului sau de cuvant.

Dar mare parte a invitatilor - peste 1.000 - sunt membri ai familiilor celor doi soti si prieteni ai lor. La aceasta lista se adauga circa 80 de persoane, reprezentand organizatiile de caritate pentru care lucreaza printul William.

Nu toti cei 1.900 de invitati la abatia Westminster vor participa la festivitatile care vor urma ceremoniei religioase. Doar circa 600 de persoane vor lua parte la receptia oferita ulterior de regina Elisabeta a doua in Palatul Buckingham, iar dintre ei - 300 la masa urmata de un bal organizat de printul Charles, tot in palatul Buckingham.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de8011 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
paraipan
rank 5
A bel.it'o nea Tibi!
O sa'si dea salaru' pe trei ani, la nunta asta!
Almasy
rank 1
kkhhhm.
Dl. Tibi are venitul pe o luna cat populatia Romaniei pe trei luni(nu de parca romanii ar castiga mult) dar nu am cunostinte ca ar avea probleme financiare(altfel nu ar da 40.000 euro ca dar pentru fundatia lui William)
GABIERUL
rank 5
CONTI UNGURI, CA BOIERII SI CNEZII ROMANI FIE AU FOST EXTERMINATZI DACA NU AU TRECUT LA CATOLICISM, FIE S-AU UNGURIZAT : CANDEA - KENDEFFI, DRAGOS - DRAGFI , ETC.
Acest "Conte" Kalnoky (Daca avem Imparat si Rege al Tziganilor, de ce nu am avea Conti de Mucava ...) este un FOST Calnic ...

SCLAVIA Crunta la care au fost SUPUSI prin Viclenie Asiatica, ami mult decat prin Arme, de catre oNnatie Turanica, a carei Salbaticie INCA este prezenta in Prea Multzi Membri ai Naghiarilor,

(Dovada ca NU am auzit VREODATA in 21 de Ani vreo Parere de Rau sau Reconoastere din partea Unui SINGUR maghiar important, numai Vaiete, Incriminari, Minciuni, Calomnii, Sabotari si denigrari la Adresa romanilor ...),

a fost POSIBILA Numai cu Ajutorul Renegatzilor ROMANI ...

Desigur, SCLAVIA Moederna a Romanilor la BANCILE Straine NU are Legatura cu Unele Kazaturi Romane ... ACTUALE ...
Comentariu inadecvat
Kronstadter
rank 5
La subiect
Moncher ai dreptate, dar tu nu-l cunosti pe Gabier. Asta vrea sa ne demonstreze ca si Attila era roman maghiarizat!
Iar la nunta mi se pare normal sa fie invitat un conte nu un surtucar ales democratic !
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
starpitorul
rank 5
galbiere... explici cu aceiasi logica unidirectionala ca "nationalistul"-sionist kronk-stad!
scoala de baneasa nu se dezminte nici astazi... odata ce au fost puse bazele in ebraica lu stalin... de pauker, neulander, bruchner, kisinevsky si alti inca vre-o 400 de "ilegalisti"!

e adevarat... toata partea buna de Carpati e intr-o sclavie parsiva si crunta... cam de 92 de ani!

nici romanii, nici turcii, nici autro-ungarii nu au fost vrodata atat de hapsani si nepasatori ca moldo-oltenii cindusi de damboviteni!

daca ramaneam "sclavii" imperiului... Banatul ramanea cea mai "saraca" regiune din A-US-TRI-A... si nu mai devenea prin "eliberare", ditamai "cea mai bogata" regiune din Romanistan... granita ramanea in mod natural si european pe Carpati... iar Traiskirchen-ul era pe la Caransabes! eram "obligati sa conducem masina proiectata de adolf... WV broasca, pe nenoricitele de autostrazi construite "ca vai si amar" de nemteste... tocmai din 1950!

IAR CIVILIZATIA AIA EUROPEANANE NE SUFOCA CU CORECTITUDINEA, CALITATEA SI PRECIZIA EI...

dar asa... suntem "liberi" in jungla balkanica de ne luam campii!!!
Cristi-P
rank 2
spaima vacarilor,
asta era pseudonimul tau acum vreo 2-3 ani, asa-i? Erai un mare activist de partid democrat, tipand cu disperare si improscand pe oricine scria ceva impotriva lui obama, babuinul prezidential. Ramanand la acelasi (sub)nivel, continui sa postezi ineptii crase, idei fara noima, franturi fara cap si coada. Esti acelasi antisemit rau si plin de venin...Iluziile unui Banat prosper si civilizat, superior Moldovei sau Olteniei e doara atat: o iluzie. Saracia e la ea acasa si-n banat si oriunde in Romania. Pentru un vizitator toata Romania e la fel, cu exceptia catorva sate sasesti din Transilvania. Nu exista o "parte buna" a Carpatilor, suntem cu totii la fel, si tu esti unul dintre cele mai clare exemple.
starpitorul
rank 5
sionistule antiroman... nu mai amesteca ideile sanatoase cu propaganda ta globalista...
in ce ai scris mai sus dovedesti o apartenenta clara la propaganda politrucilor scoliti la moscova sub opladuirea sionistului stalin si trimisi sa "ne faureasca un viitor" prin jegurile sioniste ce au creat securitatea!

partea buna de Carpati a fost mereu si ramas vizibil extrem de diferita prin civilizatie, seriozitate, hotarare, cinste si economie (nu prea sunt banateni care sa le treaca prin cap sa lucreze "in sud-est" asa-i?! fata de lacustele trimise sau venite sa sufoce normalitatea...)

si asta mai ales in ochii occidentalilor ce au propus imediat in 90 regionalizarea si descentralizarea tarii in regiunile istorice... Banat, Crisana, Transilvania si restul balcanistilor de "dupe Carpati"...

asa ca poate am preluat prea exact idei clare si sanatoase... expuse de spaima vacarilor (sa-i uram sanatate in aceiasi logica!)...

DAR meticulozitatea ta de politruc-securist, demna de un maestru al "dosarelor" si "clasificarii" dusmanilor de clasa... conform ordinelor... iti da probabil dreptul la o pensie cel putin de colonel... pe malurile ocupatei Palestine! aaa? ce ti-am mai nimerit "fisha"!

ce interesant, ca toti "supraveghetorii" ca tine... cum vad o sriere anti-sionista, (deci pro-romaneassca!!!) emediat o clasifica ca fiind anti-semita?

parca as fi amintit vreodata ceva contra atator popoare semite din orientul mijlociu... cu o civilizatie si o cultura milenara...

apropo de unde vine P-ul, ca tare mai semeni la racnit "patriotic" cu criminala intelectualitatii romanesti postbelice activista sino-stalinista Pauker? ... ce si-a "denuntat revolutionar" spre executie... propriul sotior?!?!?! obiceiuri "de familie" vezi "pildele fratiorilor" din cartea scrisa dupa morala, chipul si asemanartea vostra... biblia...

ei bine... CHIAR DELOC NU "suntem cu totii la fel"!
Adi1
rank 2
Brasovene
ai uitat sa ii adaugi pe Hunyadi, Doja, Matei Corvin .....

Gabutu dupa limbajul folosit cret ca ocupatia de prim vacar din sat a fost cu greu dobindita........dar pe deplin meritata!
GABIERUL
rank 5
DACA TURMA DE TAURINE ESTE FORMATA DIN TOTI SIMILARI TZIE, ATUNCI VACARUL ESTE ALA DE II MANA SI II CROIESTE CU BATA PE SPINARILE PLINE DE BALEGA IDEILOR ANTI-ROMANESHTI, , MERITAT ...
Este ca te doare Bata pe care o inacasahi MERITAT, ca daca statai in Randu cu Restul Bovinelor, Linishtie, la Locu' lor, in Cireada si pe Pasynea Comunala, DISCIPLINATE, pascand pashnic si balegandu-se PE ELE ... :)):)):))

(ca, ASA fac Taurinele Cu_Mintzi, dedate la Hranirea Naturala cu Iarba, Alelalte, ca Tine s-au dedat la Hrana Artificiala, de IMPORT, cu Tot Felu' de E-uri si Alte Etno-Botanice ... :)):)):)):))

Rau este cand intra Strechea in Taurine ... :)):)):))

Da' Io crez ca a intrat SI Starpitoru' UNDEVA, IN Matale, ca dupa Avatar este Taune, Barzaune si Ashtia au Obiceiu' de INTRA si INTZEAPA Taurinele CHIAR in ... :)):)):)) Tender ... :)):)):))
NU mai au Pace, DUPA, decat cu Bata ... :)):)):))

Am Bate CATE Vreai ...
ioanaiiiiii
rank 5
nu stiam ca mai avem nobili
sunt numai unguri? pe langa Casa Regala, nu erau niste titluri? care anume? mai traiesc? uite ce interesant! stie cineva?
din marile familii domnitoare? aha, uite ca mi-am amintit , printesa Caradgea!hm! altcineva?
A.Cantemir
rank 5
MAI AVEM MA AVEM
Baronul De Lattre de Wanghelies,Contele Vallery de Tabara,la Baronesse de Fyrrea si e un aristocrat de origine nipona Yakoyu Kutawa
ioanaiiiiii
rank 5
asa e
ca bine ziceti, avem baronii locali!
GABIERUL
rank 5
AIII, IOANIIII...III ! AY-AY-AY, PALOMO ! CUM SARISHI TU BRUSC, DEODATA, INSTANTANEU AGERA, PROMPTA CUND AUZISHI DE BARONU' JAPONEZ YAKOYU KUTAWA ... :)):)):))
Ca DOARA NU ai fi sarit la Marean Vanghelie ... :)):)):))
NU shtiu CUM au Asiaticii Khe Koys, da' din Literatura de Gen, MEDICALA stiu ca Asiaticii sunt pe Lou' TREI la Dimnesii MEDII ...

10 - 12 cm ...
Ioropenii pe Locu' Secund

13- 15 cm
MEDII am spus ...

SUnt UNII, NU ii cunosc, OFICIAL :)):)):)) care au 19/21 cm, ca ASA se masoara CORECT, 19 cm DORSAL, 21 cm VENTRAL, Media in ACEL Caz, repet, Ne_Cunoscut OFICIAL,

rezultand 20 de cm,

Ceea CE este ACOPERITOR pentru 90 la Suta Dintre femei ... :)):)):))

Acu', Io itzi spusei ...
Vezi CE faci ... :)):)):))
TU alegi CE vreai, CE tzi se potriveshte ... :)):)):))
Almasy
rank 1
Pentru ioaniii
In Ardeal dupa cum stiu sunt numai unguri, fiindca societatea sasa era altfel decat cea maghiara, ei nu aveau nobili (sasi erau liberi), maghiarii erau iobagi si nobili, romani nobili nu existau in Ardeal dar au fost vreo 3 familii de romani care au venit din sud(de carpati) au recunoscut regele maghiar, si dupa un timp au primit nobilime din partea regelui ungur (because of army services) dar aceste familii sau maghiarizat ( asta a fost acuma 200 ani.
Romanii aveau nobili dar nu in Transylvania, fiindca cei care traiau acolo erau servitori, muncitori de sezon la conacuri sau pe camp, slugi, iobagi etc.
Celalalt aspect este ca monarhia in romania nu are un trecut de sute sau mii de ani ca in UK sau Ungaria, de aceea nu sunt nobili care au primit nobilime de la Mihai sau etc. dar totusi au existat nobili, dar foarte putini, fiindca in societatea romana de pe vremuri, conducatorii se bazau pe taranime, pe popor daca era vorba de lupta, nobilii numai probleme le creau conducatorilor, nu ca in Ungaria de ex. unde poporul nu trebuia sa lupte daca era razboi, fiindca nobilii siau capatat nobilimea luptand, ei nu plateau taxe, si aveau pamant si slugi din partea regelui, dar soldatii intrun eventual razboi erau ei si doar ei(cu regele in primul rand *normal*)
Deci pentru intrebarea ta in final: poate sunt astazi nobili romani in ardeal, dar nu sunt (riverani) si nu au nume mari, ca sa fie cunoscuti international, fiindca daca au avut ceva avere candva, comunistii siau facut treaba, si acum acesti nobili se multumesc daca pot sta la casa si nu la bloc(din pacate).
Am Almanahul cu toti nobilii, am sa ti le caut pe cei romani, si pe cei care sau maghiarizat(cum ti am spus, sunt vreo 2-3 familii) si am sati spun mai multe.
G. Almasy M.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor