Un conte din Transilvania este invitat la nunta printului William

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 14:42
8316 citiri
Un conte din Transilvania este invitat la nunta printului William
Foto: http://manoirdulac.eu

Printul William si logodnica lui Kate Midletton l-au invitat la nunta lor si pe contele Tibor Kalnoky, care este si managerul proprietatilor pe care le detine familia regala a Marii Britanii in Transilvania.

Printul Charles a cumparat in Romania doua proprietati, iar contele Kalnoky le supravegheaza contra sumei de 670 de lire sterline pe saptamana, informeaza Daily Mail.

Contele si printul Charles se intalnesc si socializeaza in timpul vacantei de vara, pe care si-o petrece in Transilvania.

Circa 1.900 de persoane - intre care numeroase capete incoronate, sefi de stat, diplomati, apropiati ai mirilor - au fost invitati la mariajul printului William cu Kate Middleton in 29 aprilie, la abatia Westminster din Londra.

1.900 de invitati la nunta printului William cu Kate Middleton

In afara de cei 50 de membri ai familiei regale din Anglia, au fost invitati circa 40 de reprezentanti ai familiilor regale straine, 200 de membri ai Guvernului, Parlamentului si corpului diplomatic britanic, 60 de conducatori straini si 30 de reprezentanti ai armatei britanice.

Printre membrii familiei regale britanice, se stie deja ca ducesa de York, Sarah Ferguson, matusa printului William si ex-sotie a printului Andrew, cunoscuta pentru trasnaile sale, nu a fost invitata, potrivit purtatorului sau de cuvant.

Dar mare parte a invitatilor - peste 1.000 - sunt membri ai familiilor celor doi soti si prieteni ai lor. La aceasta lista se adauga circa 80 de persoane, reprezentand organizatiile de caritate pentru care lucreaza printul William.

Nu toti cei 1.900 de invitati la abatia Westminster vor participa la festivitatile care vor urma ceremoniei religioase. Doar circa 600 de persoane vor lua parte la receptia oferita ulterior de regina Elisabeta a doua in Palatul Buckingham, iar dintre ei - 300 la masa urmata de un bal organizat de printul Charles, tot in palatul Buckingham.

Guvernul a aprobat ”salariu minim european”. Legea merge în regim de urgență la Parlament
Guvernul a aprobat ”salariu minim european”. Legea merge în regim de urgență la Parlament
Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislaţia naţională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie 2022 a...
Soarta Alianței Dreapta Unită, pecetluită. Elena Lasconi: Oricum nu mai există. Nu mai putem defila cu Ludovic Orban
Soarta Alianței Dreapta Unită, pecetluită. Elena Lasconi: Oricum nu mai există. Nu mai putem defila cu Ludovic Orban
Elena Lasconi, favorită la șefia USR, a declarat vineri, 21 iunie, că a vorbit cu REPER pentru a face o reconstrucție a USR, însă spune că nu vede ca „în poza asta de reconstrucție să...
#contele Tibor Kalnoky, #invitata nunta printul William , #nunta
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
CONTI UNGURI, CA BOIERII SI CNEZII ROMANI FIE AU FOST EXTERMINATZI DACA NU AU TRECUT LA CATOLICISM, FIE S-AU UNGURIZAT : CANDEA - KENDEFFI, DRAGOS - DRAGFI , ETC.
  1. Cum a ratat Donald Sutherland un salariu de 20 de milioane de dolari. Greșeala enormă pe care a făcut-o: "Trebuie să mă plătească în avans"
  2. Cum poți pierde ușor permisul de conducere în Grecia. O sticlă cu apă în mașină te poate salva și de o amendă usturătoare
  3. A obținut diplomă de master la 105 ani! Virginia Hislop abandonase studiile în timpul celui de-al Doilea Război Mondial: „Am așteptat mult timp pentru asta”
  4. Au apărut variante contrafăcute ale medicamentului Ozempic. Avertismentul emis de Organizaţia Mondială a Sănătăţii
  5. Horoscop zilnic. Vineri, 21 iunie. Zodia care va primi o vizită neașteptată
  6. Bancul zilei: Care sunt rezultatele unei diete
  7. Descoperire uriașă. Cancerul ar putea fi depistat mult mai devreme, în curând, cu ajutorul AI
  8. De ce Woody Harrelson refuză să mai dețină un telefon mobil: "Am renunțat la el acum trei ani"
  9. A murit actorul Donald Sutherland, starul din ”MASH” şi ”The Hunger Games”. Anunțul făcut de fiul său FOTO
  10. Singurul mod în care ar trebui să depozitezi avocado. Trucuri pentru a-l păstra proaspăt după ce mănânci doar jumătate