Vezi ce daruri duce Familia Regala a Romaniei la nunta printului William

Joi, 28 Aprilie 2011, ora 07:40
6156 citiri
Vezi ce daruri duce Familia Regala a Romaniei la nunta printului William

Chiar daca printul William si Kate Middleton au cerut invitatilor la nunta sa nu faca daruri, ci sa depuna o suma de bani in conturile unor fundatii de caritate, Familia Regala a Romaniei nu a plecat la Londra cu mana goala.

Familia Regala a Romaniei ofera, de fiecare data, tuturor Familiilor Regale care au adresat invitatii cu diverse ocazii, daruri cu specific romanesc. Acum, au fost pregatite doua obiecte din piele, create special de domnul Dan Coma, furnizor al Casei Regale a Romaniei. Principele William va primi o cutie din piele, iar viitoarea Principesa o rama foto dubla, ambele in culorile steagului britanic, a declarat, pentru Evenimentul Zilei, Sandra Gatejeanu Gheorghe, director de protocol al Casei Regale.

Altetele Lor Regale au fost prezente la nunta Principelui de Wales cu Ducesa de Cornwall in 2005. De asemenea, au participat la jubileul de 50 de ani al Principelui de Wales in 1998 si la cel de 60 de ani, in noiembrie 2008.

"In plus, putem considera ca nunta din 29 aprilie este un eveniment de familie, tinand cont de faptul ca MS Regele Mihai este varul Reginei Elisabeta a II-a, dar si al Ducelui de Edinburg", a precizat reprezentantul Casei Regale.

Familia regala din Romania pleaca miercuri la Londra, pentru nunta lui William si Kate

In viziunea Sandrei Gatejaby Gheorghe, interesul de care se bucura tanarul cuplu britanic in randurile romanilor se datoreaza simpatiei fata de monarhie.

"Interesul deosebit aratat acestui eveniment se explica si prin simpatia fata de monarhie, respectiv increderea, respectul, afectiunea pe care o au britanicii fata de Regina, dar si datorita meritelor personale ale celor doi miri, Principele William si domnisoara Middleton. Cei doi au inteligenta, farmec si eruditie. Principele William are o extraordinara popularitate in randul tinerilor din intreaga lume", afirma directorul de protocol al Casei Regale.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#nunta printul William, #cadou rege mihai nunta william, #casa regala romania nunta print william , #nunta