Printul George implineste 3 ani: Ce viata de poveste a avut pana acum

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 16:23
9973 citiri
Printul George implineste 3 ani: Ce viata de poveste a avut pana acum
Foto: Facebook/Prince George of Cambridge

Are doar trei ani, dar micul print George al Marii Britanii s-a bucurat deja de privilegii la care multi nici nu viseaza sau pe care nu le vor cunoaste in toata viata lor.

Al treilea mostenitor la tron, care implineste astazi trei ani, locuieste la Anmer Hall, o casa din secolul al XVIII-lea primita de parintii sai, ducii de Cambridge, cu ocazia casatoriei, ca dar de la regina Elisabeta a II-a.

Printul William si sotia sa, Kate, au cheltuit cateva milioane de lire cu renovarea locuintei, care cuprinde o piscina si un teren de tenis privat, scrie The Independent.

Dar daca se plictiseste acolo, micul print poate veni sa locuiasca in cele 775 de camere de la Buckingham Palace, impreuna cu "Gan Gan", bunica sa.

Totodata, micul George are satisfactia de a-si fi vazut deja chipul pe monede si timbre. Imediat dupa nastere a fost emisa in onoarea sa o moneda comemorativa speciala de 5 lire, care a ajuns acum sa fie evaluata la preturi de pana la 50.000 de lire.

Ca si cum o moneda nu era suficienta, Posta Regala a scos si un timbru cu chipul printului.

Cand a implinit doi ani, micul George a primit un cadou neobisnuit pentru copiii de rand, care se bucura daca li se ofera o casuta din plastic colorat sau o masinuta. Printul George a primit in dar o impresionanta casuta pe roti in valoare de 18.000 de lire.

In prezent, micul print merge la o cresa Montessori (destul de costisitoare) din Norfolk, dar parintii se intereseaza deja de potentiale scoli pentru el.

Si cu toate ca n-a inceput sa mearga bine de prea mult timp si abia depaseste in inaltime o racheta, mama lui spune ca a inceput deja sa joace tenis.

In plus, nu sunt prea multi pusti pe lista celor "50 cei mai bine imbracati barbati britanici", insa micul George si-a facut deja aparitia in clasamentul din 2015. Ceea ce a atras atentia de mai multe ori a fost faptul ca micutul a purtat in diverse ocazii tinute similare cu ale tatalui sau cand era mic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#printul George trei ani, #print George privilegii , #printul George