Printul William, despre fiul sau: Este un mic strengar

Luni, 19 August 2013, ora 21:50
2609 citiri
Printul William, despre fiul sau: Este un mic strengar
Foto: CNN

Printul William a vorbit pentru prima oara intr-un interviu despre cum s-a shimbat viata sa de cand a aparut fiul lui, despre personalitatea "micului George", despre scutece murdare si nopti nedormite.

Printul William a declarat intr-un interviu pentru CNN ca trece printr-o perioada emotionanta din viata sa si ca venirea pe lume a primului sau fiu l-a afectat mai mult decat a crezut. William a glumit pe seama experientei sale ca parinte.

Intrebat ce vrea sa ii lase drept mostenire fiului sau, printul William a raspuns razand: "In acest moment, singura mostenire pe care vreau sa i-o las este dorinta de a dormi mai mult si de a nu mai murdari scutecele asa de des".

In ceea ce priveste ziua in care fiul sau a fost prezentat lumii, printul William a declarat ca desi este un parinte mandru de fiul sau nu tinea neaparat sa iasa cu el in fata spitalului. Totusi, a stiut ca acesta era gestul care trebuia facut avand in vedere pozitia sa oficiala.

"Am simtit un soc atunci dar eram si foarte fericiti, eu si Catherine, in privinta lui George. Chiar am fost fericiti sa il aratam oricui ar fi vrut sa il vada. Asa cum orice parinte stie, esti atat de fericit incat vrei sa iti arati copilul tuturor si sa spui ca este cel mai frumos, cel mai bun la orice.

Totusi, nu pot sa spun ca mi-a facut neaparat placere sa fiu acolo (in fata maternitatii n. red.) dar sunt constient de pozitia in care ma aflu si de ceea ce mi se cere sa fac. Ma bucur totusi ca lumea vrea sa il vada pe George, asa ca nu pot decat sa fiu multumit ca nu s-a apucat de plans din toti plamanii in acel moment", a declarat printul William.

Cat despre faptul ca printul William a decis sa se urce el personal la volanul masinii in care printul George a plecat de la spital, acesta a recunoscut ca a fost vorba despre un gest care simbolizeaza independenta.

"Ei bine, acolo unde pot, incerc sa fiu cat de independent se poate. Si la fel gandesc Catherine and Harry. Toti trei am crescut diferit fata de alte generatii. Si daca pot face ceva singur atunci o voi face singur. Cred ca a fost important pentru mine sa imi duc singur fiul si sotia acasa. Plus ca nu imi place agitatia asa ca am incercat sa o evit", a mai declarat printul William.

Intrebat despre personalitatea micului print George, William a continuat in aceeasi nota glumeata.

"Ei bine, este un mic strengar. Uneori imi aminteste de mine sau de fratele meu cand eram mai mici. O duce foarte bine in acest moment. Am observat ca ii place sa schimbe scutecele", a spus printul William.

William a confimat in interviul pentru CNN ca el a fost cel care i-a schimbat pentru prima oara scutecul micutului.

"Da, eu i-am schimbat primul scutec. Toate moasele au stat cu ochii pe mine. Creste foarte repede. Si este un mic luptator. Plus ca nu prea vrea sa doarma, fapt care este o mica problema", a mai spus printul William.

In ceea ce o priveste pe sotia sa, Kate Middleton, si pe cainele familiei, Lupo, printul William spune ca ei, impreuna cu micutul George, raman prioritatile sale.

"Ma tine uneori treaz (copilul n.red.). Dar nu asa de mult ca pe Catherine. Ea face o treaba fantastica ca mama. Este bine acum. Pentru mine, ea si micul George sunt prioritatile mele. Si Lupo", a mai spus printul.

William a mai declarat pentru CNN ca in camera micului George se vor afla multe jucarii inspirate din savana Africana. Printul a declarat ca il va obisnui de mic pe George cu Africa si problemele speciilor aflate pe cale de disparitie in zona.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#printul William George interviu parinte , #printul George
Comentarii