Ambasadorul Frantei il ataca pe Vadim Tudor

Miercuri, 04 Iunie 2008, ora 13:06
1925 citiri
Ambasadorul Frantei il ataca pe Vadim Tudor

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, protesteaza vehement cu privire la acuzatiile formulate de PRM impotriva ambasadorului SUA, Nicolas Taubman. Acesta le considera nedemne de un partid democratic, se arata intr-un comunicat al ambasadei franceze.

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, i-a trimis luni o scrisoare ambasadorului Nicholas Taubman, in care il acuza de comportament terorist pentru ca a poruncit fraudarea alegerilor locale, anunta NewsIn.

"Domnule Taubman, iti scriu la o zi dupa nerusinata frauda electorala pe care ai poruncit-o si ai coordonat-o in Romania duminica, 1 iunie 2008", incepe scrisoarea trimisa ambasadorului SUA.

Liderul PRM il acuza pe oficialul american ca "fura vartos, cu ambele maini, amestecandu-se brutal in viata politica romaneasca."

"Fraudarea vointei electoratului roman reprezinta un abuz incalificabil, o crima impotriva democratiei. Democratia care e o religie pentru America, dar nu si pentru dumneata, care te comporti aici ca un terorist. Da, acesta e cuvintul care ti se potriveste ca o manusa: terorist", continua liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor intentioneaza sa traduca scrisoarea pe care i-a adresat-o si o sa o trimita tuturor membrilor Congresului SUA, la Moscova, Bruxelles si la alte centre de Putere din lume.

Ambasada SUA la Bucuresti a comunicat ca "nu considera ca scrisoarea merita vreun comentariu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
Rusia interzice reclamele la serviciile VPN. Care este motivul
Rusia interzice reclamele la serviciile VPN. Care este motivul
Recent, guvernul rus a decis să interzică reclamele pentru unele servicii VPN (Virtual Private Network). Această măsură vine în contextul în care serviciile VPN permit utilizatorilor să...
#Corneli Vadim Tudor, #Henri Paul, #scrisoare, #alegeri, #acuzatie , #alegeri