Seres: Exista parlamentari PRM care vor sa vina in PC

Marti, 29 Iulie 2008, ora 16:34
1052 citiri
Seres: Exista parlamentari PRM care vor sa vina in PC

Secretarul general al PC, Codrut Seres, a infirmat marti existenta unui protocol de alianta sau fuziune cu PRM, dar a sustinut ca exista parlamentari PRM care doresc sa se inscrie in randul conservatorilor.

"Nu am negociat sau nu am discutat un protocol de alianta cu PRM. (...) Nu exista protocol de alianta, fuziune, dizolvare ... Nu exista un astfel de proiect pe care sa-l fi discutat cu PRM", a declarat marti secretarul general al PC, Codrut Seres citat de Newsin.

El a explicat ca ar fi fost "nefiresc si impotriva oricarei logici" ca PC sa negocieze vreun protocol de alianta cu PRM, in conditiile in care conservatorii au incheiat un astfel de document cu social-democratii.

"Nu putem vorbi de filiale, ci eventual de membri. Nu pot sa va spun ca in momentul acesta vom lua dintr-o filiala 30%, sau 50%, sau un om, sau niciunul. Nu avem un plan de preluare a unor filiale catre PC, dar nu exclud ca anumiti membri din teritoriu, sau din Bucuresti, sau din Parlament ai PRM sa gaseasca interesant PC in perioada urmatoare", a mai spus Seres.

Liderul PC a evitat orice precizare privind strategia conservatorilor in cazul in care PRM va decide in Comitetul Director o apropiere de conservatori. "Nu-mi permit sa fac scenarii. Daca ei vor lua o anumita decizie, nu stiu, vom analiza, vom convoca Biroul Executiv si vom lua o decizie. Nu-mi permit in momentul de fata sa ma lansez in speculatii pe ce va face un alt partid intr-un for de conducere", a spus Seres.

PRM se reuneste miercuri intr-o sedinta a Comitetului Director ce are pe agenda oficiala convocarea Consiliului National pentru alegerea noului for de conducere a partidului, dar si discutii despre intarirea unor filiale in eventualitatea organizarii alegerilor in sistem uninominal, precum si incheierea unor aliante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt aşteptaţi la urne între 19 aprilie şi 1 iunie pentru alegerile generale din India. Potrivit sondajelor, BJP, partidul naţionalist hindus, rămâne favorit. Dacă...
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
#parlamentari, #aliante, #alegeri , #alegeri