Seres: Exista parlamentari PRM care vor sa vina in PC

Marti, 29 Iulie 2008, ora 16:34
1052 citiri
Seres: Exista parlamentari PRM care vor sa vina in PC

Secretarul general al PC, Codrut Seres, a infirmat marti existenta unui protocol de alianta sau fuziune cu PRM, dar a sustinut ca exista parlamentari PRM care doresc sa se inscrie in randul conservatorilor.

"Nu am negociat sau nu am discutat un protocol de alianta cu PRM. (...) Nu exista protocol de alianta, fuziune, dizolvare ... Nu exista un astfel de proiect pe care sa-l fi discutat cu PRM", a declarat marti secretarul general al PC, Codrut Seres citat de Newsin.

El a explicat ca ar fi fost "nefiresc si impotriva oricarei logici" ca PC sa negocieze vreun protocol de alianta cu PRM, in conditiile in care conservatorii au incheiat un astfel de document cu social-democratii.

"Nu putem vorbi de filiale, ci eventual de membri. Nu pot sa va spun ca in momentul acesta vom lua dintr-o filiala 30%, sau 50%, sau un om, sau niciunul. Nu avem un plan de preluare a unor filiale catre PC, dar nu exclud ca anumiti membri din teritoriu, sau din Bucuresti, sau din Parlament ai PRM sa gaseasca interesant PC in perioada urmatoare", a mai spus Seres.

Liderul PC a evitat orice precizare privind strategia conservatorilor in cazul in care PRM va decide in Comitetul Director o apropiere de conservatori. "Nu-mi permit sa fac scenarii. Daca ei vor lua o anumita decizie, nu stiu, vom analiza, vom convoca Biroul Executiv si vom lua o decizie. Nu-mi permit in momentul de fata sa ma lansez in speculatii pe ce va face un alt partid intr-un for de conducere", a spus Seres.

PRM se reuneste miercuri intr-o sedinta a Comitetului Director ce are pe agenda oficiala convocarea Consiliului National pentru alegerea noului for de conducere a partidului, dar si discutii despre intarirea unor filiale in eventualitatea organizarii alegerilor in sistem uninominal, precum si incheierea unor aliante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
Rusia interzice reclamele la serviciile VPN. Care este motivul
Rusia interzice reclamele la serviciile VPN. Care este motivul
Recent, guvernul rus a decis să interzică reclamele pentru unele servicii VPN (Virtual Private Network). Această măsură vine în contextul în care serviciile VPN permit utilizatorilor să...
#parlamentari, #aliante, #alegeri , #alegeri