Dosarul evacuarii sediului PRM: NUP pentru Marius Marinescu

Joi, 14 Aprilie 2011, ora 15:42
2176 citiri
Dosarul evacuarii sediului PRM: NUP pentru Marius Marinescu
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PRM Marius Marinescu a fost declarat nevinovat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta care a dispus neinceperea urmarii penale in cazul sau.

O decizie similara a fost data si in cazul vicepresedintelui PRM Codrin Stefanescu si al avocatului Ion Ghita.

Intr-o declaratie, Marius Marinescu denunta o comanda politica in ceea ce-l priveste pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, trimis in judecata in acelasi dosar.

"Prin intocmirea premeditata a acestui dosar penal impotriva reprezentantilor Partidului Romania Mare, in special, impotriva domnului presedinte Corneliu Vadim Tudor, puterea actuala incearca sa scoata de pe scena politica formatiunea noastra, singurul partid care, cu adevarat, deranjeaza Executivul", a afirmat Marius Marinescu.

El s-a aratat convins ca instanta de judecata va constata nevinovatia liderului PRM, "iar acuzatiile aberante aduse domniei sale vor fi demontate punct cu punct".

"Noi vom continua sa demascam si sa criticam virulent jefuirea banului public si masurile inumane, de austeritate, prin care Puterea supune populatia unui genocid fara precedent in istoria Romaniei", a adaugat vicepresedintele PRM.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru 21 iunie primul termen in judecarea procesului presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de nerespectare a unei hotararii judecatoresti, ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice, in legatura cu scandalul provocat, pe 4 ianuarie, la evacuarea sediului PRM.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#scandal evacuare sediu prm, #dosar evacuare sediu prm, #nup marius marinescu prm , #Corneliu Vadim Tudor
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Da, Maidanezul de Bideu sa-si tina gura ! Ar fi un gest frumos din partea lui !