Presedintele PRM Petrosani si-a dat demisia din partid

Joi, 04 Noiembrie 2010, ora 18:28
2302 citiri
Presedintele PRM Petrosani si-a dat demisia din partid
Marius Mitrache/Florin Racotea

Presedintele PRM Petrosani, Florin Racotea si-a inaintat joi demisia din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor, dupa ce liderul organizatiei judetene Costel Avram i-ar fi reprosat ca a absentat la Congresul de la Bucuresti.

Florin Racotea spune ca a aflat din ziar ca presedintele organizatiei judetene a PRM, Costel Avram este nemultumit de activitatea filialei pe care o conduce, motiv pentru care a decis sa lase pe altcineva la conducere si sa renunte la a mai fi membru al PRM, desi in acest partid este din anul 1996.

"Nu sunt egoist si nici nostalgic. Este momentul la care am considerat ca am incheiat un capitol ce a insemnat pentru mine foarte mult. Este timp suficient pana la alegeri sa se reconfigureze o noua conducere si un nou presedinte. Este o situatie delicata, dar hotararea mea de a-mi depune demisia este irevocabila. Nu mi s-a cerut personal sa demisionez, am citit in ziar ce mi se reproseaza. Costel Avram cred ca are altele mai importante de facut decat sa ma anunte pe mine. Este hotararea mea sa plec", afirma Florin Racotea.

Presedintele demisionar al PRM Petrosani Florin Racotea isi motiveaza lipsa de la Congresul PRM de la Bucuresti prin aceea ca "era o ipocrizie sa merg in conditiile in care aveam de gand sa paraseasca acest partid".

"Nu mi se parea corect sa plec din PRM la o zi sau doua dupa ce as fi participat la Congres si poate as fi primit unele sarcini", precizeaza Racotea.

Florin Racotea era unul dintre oamenii de baza ai PRM-ului la nivel local, el ocupand in decursul timpul mai multe functii politice, dar si in administratie.

Pe de alta parte exista voci care sustin ca demisia lui Florin Racotea s-a produs pe fondul nemultumiri legate de modul in care PRM a ajuns sa fie condus la nivel judetean de Costel Avram, in sensul in care acesta a ajuns sa se foloseasca de pozitia pe care o are doar pentru interesul sau personal si mai putin in interesul membrilor de partid pe care ii reprezinta.

De altfel nu o data in presa Avram a fost asociat ca fiind "trompeta" presedintelui PNL Ioan Mircea Molot, lucru ce ii deranjeaza pe membrii si PRM.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#demisie presedinte PRM Petrosani , #Corneliu Vadim Tudor