Sediul central al PRM va fi evacuat marti

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 19:00
3574 citiri

Partidul Romania Mare a mai primit inca o somatie de evacuare din sediul central al formatiunii din strada Emile Zola nr.2, pentru marti, ora 8.00, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al PRM, Marius Marinescu.

"Maine (marti - n.r.) dimineata la ora 8.00 vor sa vina la partid sa ne evacueze in mod abuziv. Noi o sa fim acolo si o sa explicam executorului ca acolo se afla si biroul europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, si Editura 'Speranta' si Editura 'Romania Mare'. Nu are nici un fel de titlul executorul pentru aceste entitati. Sa astepte sa se judece procesul pentru ca avem un proces pe fond. (...) Am inteles ca au chemat si politia, au chemat si ecarisajul.

Evacuarea PRM din sediul central, amanata

Vor sa intre in forta. Ei vor, in mod abuziv, sa intre in sediu. Este un abuz si o incalcare a legislatiei in vigoare. Mai sunt inca doua entitati in acel sediu si nu exista nici o sentinta de eliberare fiindca folosirea aceluiasi spatiu este comuna cu celelalte entitati ale PRM', a spus Marius Marinescu, care a mentionat ca somatia a fost primita saptamana trecuta.

El a adaugat ca, vizavi de aceasta somatie, PRM a solicitat Primariei Municipiului Bucuresti suspendarea executarii, in mod provizoriu, pana la judecarea procesului pe fond.

Vadim depune plangeri penale impotriva persoanelor implicate in evacuarea PRM

PRM s-a mai confruntat cu o situatie asemanatoare la finele lunii noiembrie, insa, executorul judecatoresc Lucian Ezer, care s-a prezentat la sediul PRM pentru a pune in practica decizia Judecatoriei Sector 1 din Capitala de evacuare silita a PRM din sediul din strada Emile Zola nr. 2, a putut doar sa constate ca evacuarea este imposibila.

In procesul-verbal intocmit intre executorul judecatoresc si avocatul lui Corneliu Vadim Tudor se precizeaza ca evacuarea ''nu se poate face, deoarece s-ar incalca drepturile locative si de folosinta ale institutiilor care isi desfasoara activitatea in aceeasi cladire'', este vorba despre cabinetul de europarlamentar al presedintelui PRM, precum si de redactia ziarului ''Tricolorul''.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#PRM evacuare, #Vadim Tudor evacuare sediu PRM , #Corneliu Vadim Tudor