Vadim interzice orice alianta cu PD-L sau cu UDMR

Duminica, 29 August 2010, ora 12:11
3446 citiri
Vadim interzice orice alianta cu PD-L sau cu UDMR

Biroul Permanent National al PRM a adoptat, la Adunarea alesilor locali, o rezolutie prin care interzice orice colaborare cu PD-L, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor.

De asemenea, conducerea PRM a dispus denuntarea aliantelor incheiate cu PDL la nivel local si judetean.

"Biroul Permanent National al PRM interzice presedintilor de filiala, alesilor locali si tuturor reprezentantilor sai orice demers politic sau administrativ alaturi de reprezentantii Partidului Democrat Liberal, care trebuie izolat in societatea romaneasca si ajutat sa dispara, dat fiind faptul ca a facut un rau istoric poporului roman", a aratat Vadim Tudor.

Conducerea PRM considera necesara si crearea unui cadru institutional de dialog si actiune cu PSD si cu alte formatiuni din opozitie, la nivelul administratiei publice, propunand incheierea de aliante locale in teritoriu. In context, presedintele PRM a anuntat ca saptamana viitoare va fi incheiat un protocol de colaborare cu social-democratii la nivelul judetului Ilfov.

"Sub nicio forma nu va fi o colaborare cu PD-L, de UDMR nu mai vorbim pentru ca e un partid ilegal, atata timp cat nu se inscrie la Tribunal, conform legii de functionare a partidelor politice", a completat Vadim Tudor. Rezolutia mai recomanda ca alesii locali ai PRM sa pregateasca alegerile anticipate care s-ar putea desfasura in primavara anului 2011.

Potrivit liderului PRM, rezolutia a fost adoptata cu unanimitate de voturi, el precizand ca la sedinta cu alesii locali au participat 151 de reprezentanti.

Pe de alta parte, Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca pe 9 octombrie vor avea loc Congresul si Plenara PRM.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#PRM aliante, #Vadim Tudor alianta PDL , #Corneliu Vadim Tudor