Funar a depus 41 de plangeri penale impotriva PD si PLD

Vineri, 16 Noiembrie 2007, ora 12:52
1039 citiri
Funar a depus 41 de plangeri penale impotriva PD si PLD

Senatorul PRM de Cluj, Gheorghe Funar, a declarat, vineri, ca a depus plangeri penale la parchetele de pe langa tribunalele din toate judetele impotriva membrilor PD si PLD, pe care ii acuza de tentative de fraudare a alegerilor europarlamentare din 25 noiembrie, informeaza NewsIn.

Funar considera ca plangerile penale pe care le-a depus se sustin pentru ca tentativa de fraudare este tot infractiune, iar membrii celor doua partide au demonstrat deja ca pregatesc fraudarea scrutinului.

Pentru a stopa frauda electorala care este pregatita de catre scoala de hoti a unui partid al carui diriginte e plecat prin tara la referendum, am fost nevoit sa depun plangeri penale la parchetele de pe langa tribunalele din toata tara, solicitand procurorilor, ca, impreuna cu politia, sa actioneze pentru prevenirea acestei fraude electorale", a spus Funar in cadrul unei conferinte de presa.

Senatorul le-a cerut politistilor si procurorilor din tara sa urmareasca autobuzele in care sunt persoane suspecte pentru a fi impiedicat turismul electoral. El a solicitat si verificarea listelor false" depuse la birourile electorale judetene, pentru a fi descoperiti asa-zisii observatori si reprezentanti ai mass-media, care sunt membri PD si PLD".

De asemenea, am solicitat parchetelor ca, impreuna cu politia sa ii identifice pe cei care au pregatit si vor sa ii influenteze pe alegatori oferindu-le bani, bauturi acoolice, alte bunuri si respectiv produse alimentare, pentru a-i determina sa voteze cu un anumit partid politic", a mai precizat senatorul PRM.

In opinia lui Funar, PD si PLD sunt principalii preocupati sa li se confirme procentele din sondajele de opinie. Totdata, senatorul a promis ca saptamana viitoare va depune si plangerea penala cu numarul 42, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, ar negocia o alianță cu AUR SURSE
Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, ar negocia o alianță cu AUR SURSE
Conducerea partidului Pro România, fondat de Victor Ponta, ar negocia cu AUR pentru alegerile locale și europarlamentare, potrivit unor surse politice citate de G4Media. Miza AUR pentru o...
Cătălin Predoiu susține că România ar aduce mai multă stabilitate zonei Schengen: ”Nu e corect să avem doar o integrare parţială”
Cătălin Predoiu susține că România ar aduce mai multă stabilitate zonei Schengen: ”Nu e corect să avem doar o integrare parţială”
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat luni, înaintea Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, că România ar putea aduce mai multă stabilitate zonei Schengen, ar putea...