Senatorul Ilie Petrescu a plecat la PC cu mobilierul PRM

Vineri, 03 Octombrie 2008, ora 10:34
2399 citiri
Senatorul Ilie Petrescu a plecat la PC cu mobilierul PRM

PRM a mai ramas fara un parlamentar. Dupa nenumarate ezitari, senatorul Ilie Petrescu, a parasit filiala PRM Gorj si a plecat la PC.

O data cu retragerea din partidul Tribunului, fostul peremist a plecat si cu un camion incarcat cu toate lucrurile pe care le avea in sediul PRM, informeaza Ziarul Ring. Doar termopanele n-a reusit inca sa le ia cu el la conservatori.

Senatorul Ilie Petrescu a luat in bagajele cu care a plecat la PC pana si cestile si antenele Tv din sediul PRM Gorj. El a mutat la conservatori, pe langa calculator, imprimanta, setul de cesti si cel de pahare inscriptionate cu "Senatul Romaniei", si un televizor sport mai vechi si antenele pentru acesta.

Fostii colegi de partid se tem ca senatorul le-a pus deja gand rau si termopanelor de la sediul in care a fost sef pana de curand. Senatorul nu exclude aceasta posibilitate motivand ca el s-a ocupat de amenajarea sediului.

Liderul interimar al filialei PRMGorj, Constantin Lemnaru, a mentionat ca nu-l deranjeaza faptul ca organizatia nu mai are televizor, ci gestul senatorului de a intra in sediu in lipsa celor care i-au fost colegi atatia ani de zile.

"Gestu-i gest. Noi nu am schimbat yala de la usa. Noi i-am cerut dumnealui sa isi ia antenele din sediu, ca mai avea si mai are spioni probabil printre noi, iar el a venit si a luat televizorul, calculatorul si paharele", a afirmat Lemnaru pentru Ring. Senatorul Petrescu nu stie insa daca va candida in noiembrie din partea aliantei PDS - PC.

"Nu stiu sigur daca voi candida, pentru ca pot sa las si pe cineva din PSD sa se bata pe acel colegiu. Eu am un fief la mine la Motru si sunt trimis sa candidez pe terenul lui Morega. Acolo, nici macar tribunele nu sunt cu mine, asa ca inca nu am renuntat la ideea de a candida pe zona Motru", a mai declarat senatorul Petrescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat patru vulnerabilități majore în sistemele de operare LG WebOS, versiunile 4 până la 7, care echipează televizoarele...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#senator, #Ilie Petrescu, #PRM, #pleca, #PC, #calculator, #televizor , #stiri PRM