Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PRM ar putea colabora cu UDMR in teritoriu

Vineri, 08 Februarie 2008, ora 16:24
1324 citiri
PRM ar putea colabora cu UDMR in teritoriu

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat vineri ca Biroul Permanent al partidului a decis ca "in interesul cetateanului" filialele vor avea "mana libera" pentru a colabora cu celelalte formatiuni politice, inclusiv UDMR, relateaza Newsin.

Vadim Tudor a precizat ca acest lucru nu inseamna ca se doreste izolarea la nivel local a filialelor partidului ci arata deschiderea pe care PRM trebuie sa o arate tuturor liderilor politici locali, indiferent de partidul din care acestia fac parte.

"Cum mi-ar sta mie sa spun: domne' nu colaborati la Constanta cu primarul Radu Mazare si cu presedintele CJ Nicusor Constantinescu pentru ca sunt de la PSD. Nu pot sa le spun asa ceva. Cum mi-ar sta mie sa le spun nu colaborati cu presedintele CJ Aristotel Cancescu de la PNL?", a intrebat retoric liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a mai spus ca posibila conlucrare se refera doar la accesarea fondurilor comunitare sau la alte proiecte in care vor fi cooptati si membrii PRM.

"De multe ori imi vin informari, mai ales in Ardeal, despre ce fac reprezentati ai UDMR din punct de vedere civic si social. Si mi se cere acordul si zic da, bineinteles. Nu pot sa schimb eu acum raportul demografic, nu pot sa-i arunc peste granita si nici nu vreau. Sunt unii foarte buni gospodari si unii foarte seriosi", a spus Vadim Tudor.

Liderul PRM a precizat ca decizia a fost luata ca sa nu se poata spune ulterior ca lidelii locali ai partidului au ratat anumite oportunitati din cauza restrictiilor impuse de centru.

El a adus drept exemplu colaborarea PRM, in "interesul acestei tari", cu celelalte partide in Parlamentul Romaniei, cunoscute fiind situatiile in care partidul s-a situat de aceeasi parte a baricadei cu UDMR.

Iranul susține că este pregătit să construiască relații mai strânse cu Sri Lanka. „Suntem complet pregătiţi” VIDEO
Iranul susține că este pregătit să construiască relații mai strânse cu Sri Lanka. „Suntem complet pregătiţi” VIDEO
Iranul este pregătit să îşi întărească relaţiile cu Sri Lanka şi cu alte ţări asiatice, a declarat miercuri, 24 aprilie, preşedintele Ebrahim Raisi într-o scurtă vizită în acest...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#PRM, #colaborare, #UDMR , #UDMR
Comentarii
G
gyuri de la Cluj
rank 1