Ziare.com

Ioana Basescu si Bodo au divortat

Marti, 30 Ianuarie 2007, ora 15:11

   

Ioana Basescu si Bodo au divortat
Instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti a hotarat, marti, 30 ianuarie, desfacerea casatoriei Ioanei Basescu de Bogdan (Bodo) Marin. Divortul s-a produs cu acordul celor doi, fiica cea mare a sefului statului urmand sa revina la numele purtat inainte de casatoria cu solistul trupei Proconsul.Hotararea este irevocabila, putand fi atacabila cu apel, in zece zile, doar in privinta schimbarii numelui.Cei doi s-au prezentat impreuna in fata instantei. In asteptarea pronuntarii deciziei, avocatii firmei Tuca Zbarcea si asociatii, care au reprezentat-o pe Ioana Basescu, au refuzat sa faca vreo declaratie.Cererea de divort a fost depusa personal de fiica presedintelui in a doua parte a lunii octombrie a anului trecut.In afara de desfacerea casatoriei, Marin Ioana Basescu solicita judecatorilor ca, dupa terminarea divortului, sa revina la numele purtat inainte de casatoria cu solistul trupei Proconsul.La termenul din 24 noiembrie, Ioana Basescu declara ca nu a facut niciun demers procedural in a-si suspenda actiunea deschisa in instanta. Instanta a luat in discutie, in sedinta secreta, cererea de desfacere a casatoriei Ioanei Marin Basescu de Bogdan Marin. Judecatoria sectorului 1 a dat cuplului un termen scurt de impacare.In 5 decembrie 2006, instanta dadea un nou termen de judecata, din cauza imposibilitatii prezentei partilor.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6754 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Big deal !

Niste penibili.

 

AM INTILNIT PROSTI DAR...

Nu si timpiti. Bodo va vedea cit de mare artist este. Omului i-a placut altceva si a dorit doar sa foloseasca un nume.

Niste zerouri taiate care arata ca macelari, camionagii nicidecum ca artist. Asta crede el si este departe de realitate. Va regreta timpul pierdut si ruptura cu fata lui Basescu.

Oricum multi nu dau doi bani pe acest Bodo care va cadea intr-o mare umbra.

Bine ai revenit in rindul timpitilor!

 

Lui gica contra

Da cine a pus-o sa sara in patu meu? sau sa-si puna belciug pe deget? Ei na nu i-a convenit ca vream bani dde buzunar. da cu socru nu ne-am certat ca am fost om galant si acum voi cint la Golden Plisc. Cui Ioana vom reincalzii supa. Vorba aia nu poti s auiti cine ti-a spart conserva. corect.

Confesiune

Nu te intrista, oricum Bodo si-a bagat p--- in ea.

 

lui gigi c

bai p-ulica daca macelarii si camionagii ,deci cei care profeseaza o meserie sint zero taiat ,tiganii si politicieni ce sint dupa aparerea d-tale , ai gauri mari in respect si apreciere mi-e mila de tine.

 

Se potriveau

Amandoi sunt boccii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor