Fiul unui cunoscut procuror din Constanța s-a împușcat. Tânărul a murit la spital. I-ar fi lăsat tatălui un mesaj de adio VIDEO

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 13:04
22421 citiri
Fiul unui cunoscut procuror din Constanța s-a împușcat. Tânărul a murit la spital. I-ar fi lăsat tatălui un mesaj de adio VIDEO
Fiul unui procuror din Constanța s-a împușcat FOTO / captură video ziua de constanța

Fiul procurorului constănțean Teodor Niță, fost candidat la șefia DIICOT, s-a împușcat duminică.

UPDATE 14.19 Victima a fost declarată decedată. Avea 31 de ani şi era fiul procurorului Teodor Niţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Magistratul Viorel-Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat că au fost declanșate o serie de cercetări specifice.

UPDATE 13.37Procurorul a fost cel care a sunat la 112 cerând ajutor.

Din primele date se știe că fiul și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui. Glonțul ar fi intrat și ieșit din craniu. Înainte de a comite gestul, tânărul i-ar fi trimis tatălui un mesaj de adio pe telefon, scrie cugetliber.ro.

Tânărul a fost intubat și ventilat.

Știre inițială

Potrivit stiripesurse.ro, apelul la 112 a fost făcut chiar de tatăl disperat, care a cerut ajutor rapid pentru fiul său.

Conform unor informații neoficiale, procurorul Teodor Niță a apelat disperat la serviciul de urgență anunțând că fiul său s-a împușcat. Tânărul este în prezent în viață, fiind resuscitat de echipajele medicale.

În motivarea de condamnare definitivă a fostului șef al CNAS Lucian Duță, judecătoarele Daniela Panioglu (președinte) și Alina-Nadia Guluţanu l-au acuzat pe Teodor Niță că, susținut de șeful său Gigi Valentin Ștefan, a desfășurat o acțiune cu „un vădit caracter penal” pentru a-l ajuta pe Duță să scape de răspunderea penală. În urma acestei motivări, judecătoarele au fost trimise în fața secției disciplinare.

Reprezentanții Poliției din Constanța precizează că duminică, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului.

”Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital”, se arată în informarea IPJ Constanța.

În cauză se continuă cercetările.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au amendat cu 30.000 de lei un service auto din satul Lazu pentru devierea unui curs de apă. Reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa au anunţat...
#procuror, #Constanta, #impuscat, #fiu , #eveniment