Profesor de geografie din România, declarații șocante despre grecoaice: ”Scunde, grase, cu păr pe picioare” VIDEO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 15:49
4427 citiri
Profesor de geografie din România, declarații șocante despre grecoaice: ”Scunde, grase, cu păr pe picioare” VIDEO
Declarații șocante despre femeile din Grecia, făcute de un profesor de geografie FOTO voceavalcii.ro

Profesorul de geografie Liviu Tudor, de la Colegiul Național Alexandru Lahovari, a fost înregistrat în timp ce făcea declarații șocante în fața elevilor, afirmând că femeile din Grecia sunt ”groaznice, scunde, grase și cu păr pe picioare”.

Înregistrarea făcută cel mai probabil de elevi a fost postată pe Youtube.

Potrivit presei locale, profesorul a mai fost implicat într-un scandal în urmă cu mai mulți ani.

În data de 11 noiembrie 2014, profesorul Liviu Tudor a sunat la Poliţie şi a anunţat că a fost lovit cu pumnii în faţă de colegul său Virgil Vasiloiu. Incidentul a avut loc pe holul Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”, iar martori au fost chiar elevii acestui prestigios liceu, potrivit voceavalcii.ro

În timp ce profesorul Tudor a fost dus de urgenţă la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce a suferit o fractură de piramidă nazală, Virgil Vasiloiu a fost nevoit să dea explicaţii în faţa poliţiştilor pentru faptele sale.

Sigur, ambii profesori s-au acuzat reciproc de un comportament moral inadecvat, ajungându-se chiar la acuzaţii privind întreţinerea unor anumite relaţii dintre un cadru didactic şi eleve ale liceului. În fapt, se pare că astfel de discuţii şi învinuiri au şi dus la actele de violenţă dintre cei doi.

Conflictul dintre cei doi profesori ai Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat în data 8 martie 2018, în instanţă. Unul dintre profesori a fost condamnat la plata unei amenzi penale, muncă în folosul comunităţii şi nu mai are voie să se apropie de colegul său.

#profesor, #Valcea, #geografie, #Femei, #declaratii, #Grecia , #profesori