Mai sunt câteva zile până la ”declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial”. Profeția celui numit ”noul Nostradamus”

Sambata, 15 Iunie 2024, ora 11:20
12636 citiri
Mai sunt câteva zile până la ”declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial”. Profeția celui numit ”noul Nostradamus”
Kushal Kumar este numit Nostradamus al Indiei FOTO X

Kushal Kumar, care este numit Nostradamus al Indiei, a anunțat că cel de-al treilea război mondial va începe în câteva zile - marți, 18 iunie. Celebru ghicitor a făcut predicția cu ajutorul unei hărți astrologice vedice bazată pe schimbarea poziției planetelor și stelelor, scrie abloidul britanic Daily Star.

„Marți, 18 iunie 2024, este cel mai puternic declanșator planetar al celui de-al treilea război mondial, deși 10 iunie și 29 iunie sunt, de asemenea, zile riscante”, a spus el.

Mai devreme, clarvăzătorul a prezis tensiuni în creștere între Israel și Hamas, Coreea de Sud și de Nord, China și Taiwan, precum și Rusia și NATO.

„Noul Nostradamus” susține că pe 10 iunie au avut loc o serie de evenimente care au dus la escaladare: atacuri teroriste în Pakistan, trecerea soldaților nord-coreeni în Coreea de Sud peste linia de demarcație, precum și creșterea tensiunilor între Israel și Liban. În opinia sa, acestea sunt dovezi de netăgăduit că profeția lui se împlinește.

„Prognoza necesită o interpretare atentă și serioasă a influențelor planetare, iar erorile sau omisiunile umane accidentale nu pot fi excluse. Așadar, urmăriți în fiecare zi evoluția evenimentelor în punctele fierbinți din întreaga lume”, a spus Kumar.

Înainte de această ”profeție” el a prezis că un lider care are probleme de sănătate va demisiona, sectoarele aviației și turismului vor fi „grav afectate”, iar în politica mondială va exista o conspirație sau înșelăciune.

O nuntă de miliardari pune „indienii nebuni și bogați“ în lumina reflectoarelor. Noii maharajahi ai Indiei
O nuntă de miliardari pune „indienii nebuni și bogați“ în lumina reflectoarelor. Noii maharajahi ai Indiei
În ultimele luni, cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, a fost în centrul atenției în India. Nu pentru că a finalizat o achiziție majoră sau pentru un act filantropic, ci pentru...
Iohannis tras la răspundere de USR după ce a lipsit la dineul șefilor de stat din NATO. "A mers în vacanţă la Neptun/Dispreţ faţă de români"
Iohannis tras la răspundere de USR după ce a lipsit la dineul șefilor de stat din NATO. "A mers în vacanţă la Neptun/Dispreţ faţă de români"
Absența lui Klaus Iohannis de la dineul şefilor de stat ale ţărilor membre NATO i-a deranjat pe cei de la USR, care au cerut miercuri, 17 iulie, ca președintele să explice public, fără...
#profetii, #al treilea razboi mondial, #prezicator, #India, #Nostradamus , #stiri magazin
  1. Ce haine n-ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat
  2. Cum să slăbești fără să faci nimic. Cel mai simplu truc, nimeni nu știa
  3. Vacanța în Grecia cu mașina poate costa scump șoferii. Codul rutier este foarte dur, iar polițiștii nu stau la discuții. Amenzile și contravențiile care te lasă fără permis
  4. La ce pericole te expui dacă nu folosești cremă cu factor de protecție solară când mergi la plajă
  5. Doi pacienți dependenți de dializă au primit șansa de a duce o viață normală. Au fost salvați de un cadru medical aflat în moarte cerebrală
  6. De ce abilități ai nevoie pentru a juca la cazinou?
  7. Ce cantitate de fructe și legume trebuie să consumi zilnic
  8. Adele anunță că va lua o „pauză mare” de la muzică. „Sunt bătrână şi morocănoasă acum”
  9. Un nou test care depistează cu 5 ani înainte apariția bolii Alzheimer. ”Sunt necesare urgent modele de predicţie mai bune”
  10. Horoscop zilnic. Miercuri, 17 iulie. Zodia care va primi o sumă de bani