Vremea în România până la mijlocul lui octombrie: Când este anunțat un val de aer extrem de rece

Vineri, 16 Septembrie 2022, ora 10:53
8938 citiri
Vremea în România până la mijlocul lui octombrie: Când este anunțat un val de aer extrem de rece
Urmează o răcire accentuată a vremii FOTO Hepta

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 19 septembrie - 17 octombrie 2022. Potrivit specialiștilor, urmează o răcire accentuată a vremii.

Temperaturile vor fi mai mici decât cele specifice pentru această săptămână, în toată țara, cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo 19 - 26 septembrie 2022

În săptămâna 19-26 septembrie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice și sud-vestice.

Vremea 26 septembrie - 3 octombrie 2022

În săptămâna 26 septembrie–03 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 3 - 10 octombrie 2022

În săptămâna 3-10 octombrie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Vremea 10 - 17 octombrie 2022

În săptămâna 10-17 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile estice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#prognoza meteo, #Vreme, #septembrie, #octombrie, #frig, #temperaturi , #prognoza meteo