Programul ”Rabla pentru electrocasnice” ar putea fi modificat. ”Anomalia” sesizată de Tanczos Barna

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 23:14
9010 citiri
Programul ”Rabla pentru electrocasnice” ar putea fi modificat. ”Anomalia” sesizată de Tanczos Barna
Doar 40% dintre cei care obţin vouchere pentru achiziţionarea de electrocasnice mari le folosesc FOTO Unsplash

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat miercuri, 14 septembrie, că are rezerve în ceea ce priveşte programul ”Rabla pentru Electrocasnice”.

Ministrul a precizat că doar 40% dintre cei care depun cereri şi obţin vouchere pentru achiziţionarea de electrocasnice mari, dar eficiente energetic, folosesc efectiv tichetele.

”Singurul program unde am eu, personal, câteva dubii este programul de Rabla electrocasnice. Este un program destul de ciudat, unde la prima vedere nevoia, cererea este foarte mare, după care valorificarea tichetelor în produse prin cumpărare este undeva la 40%. Este o anomalie, vedem dacă anul viitor schimbăm ceva sau continuăm programul”, a afirmat Tanczos Barna, miercuri seară, la Digi 24.

El a menţionat că, în mod cert, programele de tipul Rabla ”ajută şi modelează pieţe”, dând exemplul Rabla şi Rabla Plus.

Tanczos Barna s-a arătat convins că şi în condiţiile actuale interesul faţă de maşinile electrice şi plug-in hibrid se va menţine.

#program rabla electrocasnice, #modificare, #ministrul Mediului, #Tanczos Barna, #anomalie, #tichete , #Stiri Tanczos Barna