Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Hai și tu în comunitatea Stailer și bucură-te de avantaje

Advertorial
Miercuri, 02 Martie 2022, ora 18:49
3793 citiri
Hai și tu în comunitatea Stailer și bucură-te de avantaje
FOTO: Stailer.ro

Cu aplicația Stailer acum este mult mai simplu să te programezi online la un salon de hair and beauty. Nu mai trebuie să dai nici măcar un telefon pentru a te programa, la câteva clickuri distanță programarea este făcută la salonul ales de tine.

Frecventăm saloanele pentru că multe dintre serviciile de hair and beauty nu le putem obține acasă. Ne bazăm pe mâna și experiența hairstyliștilor, care se pliază în funcție de cerințele noastre.

În ultimul timp saloanele de beauty au devenit și oaza de relaxare a femeilor. Atunci când au nevoie să se relaxeze, se programează la un salon și se bucură de răsfăț. Uită de probleme și griji, au ocazia să descopere noi trucuri despre frumusețe, cunosc oameni noi, socializează și se bucură în același timp de un look nou.

O parte mai puțin plăcută este atunci când găsirea unui loc liber pe scaun devine o adevărată aventură, ore întregi pierdute sunând de la un salon la altul. Mulți hairstyliști nu răspund la telefon, iar cei care răspund nu au un loc liber atunci când tu ai nevoie. Astfel că te vor programa chiar și peste 2 săptămâni. Însă, ce faci atunci când ai un eveniment important la care trebuie să mergi, iar tu ai nevoie să te aranjezi? Descoperă și instaleaza aplicatia Stailer.

Stailer poate fi “colacul tău de salvare”

Accesând aplicația Stailer nu va mai trebui să suni la saloane. Te programezi online, în mai puțin de 5 minute, la orice salon dorești. Tot tu alegi salonul, serviciul, data și ora și ai toate șansele de a te programa instant, chiar în aceeași zi.

Astfel că, atunci când vine vorba de programari la salon cu Stailer, totul devine mult mai simplu. Îți organizezi timpul așa cum dorești, fără a mai sta după agenda hairstylistului.

În această aplicație vei găsi toate detaliile de care tu ai nevoie.: durata și prețurile serviciilor, locația exactă, recenzii verificate ale celor care s-au programat deja cu Stailer, fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate.

Cu Stailer te programezi gratuit la un salon de beauty

Dacă vei utiliza aplicația Stailer pentru a te programa nu vei plăti nimic. În plus, o poți utiliza nelimitat, ori de câte ori ai nevoie de un serviciu de beauty. Stailer este disponibil în peste 40 de orașe din România și nu se oprește aici. Este apreciat pentru că eficientizează programul, pentru că ne găsește rapid un hairstylist și vine cu multe servicii din sfera beauty. Tot din aplicație vei putea să amâni sau să reprogramezi, fără a da explicații hairstylistului.

Hai și tu în comunitatea Stailer și bucură-te de avantajele pe care le oferă. Vei avea parte de răsfăț și relaxare din partea unor hairstyliști cu experiență, care te vor ajuta să obții look-ul pe care tu îl dorești.

În plus, cu Stailer vei găsi mult mai multe servicii: cele de tuns, vopsit, make-up, manichiură și pedichiură, epilat, tratamente faciale și multe altele.

Date de contact: support@stailer.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Anchetă împotriva TikTok în UE. Funcția care recompensează timpul petrecut pe aplicație ar putea fi suspendată
Anchetă împotriva TikTok în UE. Funcția care recompensează timpul petrecut pe aplicație ar putea fi suspendată
Comisia Europeană a deschis luni, 22 aprilie, o anchetă împotriva noii aplicaţii TikTok Lite şi ameninţă să suspende, începând de joi, o funcţie a reţelei de socializare chinezeşti...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#programari salon, #aplicatie , #stiri life style