Propagandiștii Kremlinului au luat foc: Cum a reușit Zelenski să ajungă la Bahmut pe sub nasul artileriei ruse VIDEO

Joi, 23 Martie 2023, ora 08:30
12116 citiri
Propagandiștii Kremlinului au luat foc: Cum a reușit Zelenski să ajungă la Bahmut pe sub nasul artileriei ruse VIDEO
Propagandista Olga Scabayeva FOTO Twitter

Prezentatoarea TV Olga Skabeyeva a fost surprinsă de modul în care președintele Ucrainei a reușit să ajungă în orașul Bahmut, pe „drumul morții”, iar interlocutorii ei a fost complet incapabili să răspundă la întrebare.

Propagandista rusă și prezentatoare a programului „60 de minute” de pe postul federal de televiziune „Rusia 1”, Olga Skabeyeva, și-a exprimat surprinderea față de vizita președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Bakhmut, regiunea Donețk, pe 22 martie.

Ea a fost surprinsă de modul în care șeful statului a reușit să viziteze orașul și să treacă de „drumul morții”, care ar fi controlat de artileria forțelor armate ruse.

„Ce s-a întâmplat în Bahmut? Se raportează că Zelenski a mers acolo și ar fi condus pe acel „drum al morții” care este complet controlat de artileriștii ruși. Ei bine, ei nu controlează dacă Zelenski a mers acolo?”, a întrebat Skabeyeva pe un interlocutor.

Acesta nu a putut să-i răspundă, spunând că nu știe exact situația din Bakhmut.

„Cu siguranță se întâmplă ceva”, a conchis el.

Reamintim că pe 22 martie, Volodimir Zelenski a vizitat pozițiile Forțelor Armate ale Ucrainei la Bahmut și a înmânat medalii soldaților ucraineni. Președintele a ascultat, de asemenea, rapoarte despre cea mai recentă situație operațională și mersul ostilităților din prima linie.

În plus, în timpul unei călătorii în regiunea Donețk, șeful statului a trecut pe la una dintre benzinăriile din regiune pentru a cumpăra ceai, și făcut poze cu militarii și localnicii.

#propaganda rusa, #scandal, #vizita, #Volodimir Zelenski, #bahmut, #artilerie rusia, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina