Echipa de propagandă a lui Putin, ofertă nebunească pentru SUA: Cum vrea Rusia să-l salveze pe Trump și să-l protejeze

Sambata, 13 August 2022, ora 00:11
11009 citiri
Echipa de propagandă a lui Putin, ofertă nebunească pentru SUA: Cum vrea Rusia să-l salveze pe Trump și să-l protejeze
Propaganda Rusiei vrea să-l protejeze pe Trump FOTO:; Dealy Beast

Propaganda echipei lui Putin capătă accente suprarealiste, chiar nebunești, fapt arătat într-o emisiune a televiziunii de stat de la Moscova. Astfel, în emisiunea ”60 de minute”, s-au făcut niște propuneri halucinante, prin care Donald Trump să fie protejat de Serviciul Federal de Securitate, pentru a nu fi ținta unui presupus asasinat politic în Statele Unite.

Această idee a fost prezentată de Evgheni Popov, prezentatorul de la televiziunea de stat din Rusia, care este și membru al Dumei. El a mai afirmat că ”trebuie să abordăm oficial democrația americană, societatea americană și economia americană”, potrivit Daily Beast.

Fără îndoială știrile din ultimele zile legate de percheziția FBI de la locuința fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, au servit ca o diversiune pentru presa și televizunea de stat din Rusia.

Isterie într-o țară NATO cu un milion de români, lovită de criză: Oamenii au scos masiv banii de la bancomate

Căutările făcute de agenții FBI la reședința lui Trump din Florida au oferit celor mai aprigi propagandiști ai lui Putin oportunitatea de a arunca cu fel de fel de acuzații la adresa democrației din SUA.

Astfel, la televiziunea de stat de la Moscova, în emisiunea ”60 de minute”, expertul militar Igor Korotchenko a propus Ministerului de Externe al Rusiei ”să formeze un grup special care să pregătească rapoarte de evaluare a statutului democrației din Statele Unite, precum declarațiile făcute de Departamentul de Stat”.

Pentru prima dată Putin ar arunca în luptă o nouă armă: Aeronava invizibilă S-70 nedetectabilă pe radare VIDEO

Popov, gazda show-ului, a venit apoi cu propuneri halucinante, care să ”ajute” America. ”Există mai mulți copii fără adăpost în America decât oriunde altundeva în lume. Nu există atât de multe cartiere sărace, cu niveluri medievale de sărăcie, care să nu fie văzute altundeva, nici măcar în Somalia.

În mod clar, trebuie să îi ajutăm pe americani să facă față acestui dezastru. Desigur, putem lua acești copii fără adăpost și îi putem crește în cultura normală”.

O singură industrie din Rusia a scăpat de sancțiunile SUA și ale Occidentului: De ce nu se poate atinge nimeni de ea

Dorința propagandiștilor lui Putin de a ”ajuta” SUA, a fost exprimată și în preocuparea pentru siguranța lui Trump. ”Această campanie de stimulare a urii în anumite cercuri ale societății americane împotriva lui Trump poate fi ulterior transformată într-o campanie de asasinare politică a lui Donald Trump.

Acesta este un scenariu prost, cunoaștem practica asasinatelor politice din Statele Unite”, a spus Korotchenko. Iar Popov a intervenit și a spus: ”Ar trebuie să cerem Serviciului Federal de Securitate al Rusiei să înceapă să-l protejeze pe Trump”.

Citește și:
PSD plătește jumătate de milion de dolari pentru consultanți politici din SUA. Firma, implicată în victoria lui Trump din 2016
PSD plătește jumătate de milion de dolari pentru consultanți politici din SUA. Firma, implicată în victoria lui Trump din 2016
PSD a încheiat un contract de consultanţă politică, în afaceri publice şi în relaţiile cu presa, cu firma americană de profil Chartwell Strategy Group, relevă un document analizat de...
Putin a anexat 4 teritorii din Ucraina, dar degeaba. A rămas singur: China, Israel, Turcia și Iran l-au părăsit
Putin a anexat 4 teritorii din Ucraina, dar degeaba. A rămas singur: China, Israel, Turcia și Iran l-au părăsit
Președintele Vladimir Putin a semnat miercuri, 5 octombrie 2022, decretul care oficializează anexarea ilegală a 4 regiuni din Ucraina de către Rusia. Cu toate astea, măsura nu are nicio...