Zâmbetul sadic al unei propagandiste ruse, care prezintă suferințele provocate de întreruperea curentului electric în Ucraina VIDEO

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 16:50
7013 citiri
Zâmbetul sadic al unei propagandiste ruse, care prezintă suferințele provocate de întreruperea curentului electric în Ucraina VIDEO
Prezentatoarea zâmbitoare a arătat suferința ucrainenilor FOTO Twitter

Pe canalele de televiziune ruse conduse de stat, propagandiștii se bucură în mod deschis de întreruperile de curentă din Ucrainei, cauzate de atacurile cu rachete asupra infrastructurii energetice.

Pe rețelele de socializare a apărut un fragment dintr-un videoclip difuzat de canalul pro-Kremlin „Russia 24”, în care prezentatoarea se bucură, cu un zâmbet răutăcios pe buze, și povestește cum stau ucrainenii fără curent electric.

Videoclipul a fost publicat pe pagina sa de Twitter de bloggerul rus de opoziție Rustem Adagamov, care locuiește acum în Cehia.

Prezentatoarea zâmbitoare a arătat cum ucrainenii sunt forțați să încălzească mâncarea la lumânare și își usucă părul la aragaz.

Propagandiștii ruși sunt fericiți, în special, de modul în care ucrainenii sunt otrăviți de monoxidul de carbon ale generatoarelor de curent.

"Agresorii ruși în ajunul iernii i-au lăsat pe ucraineni fără lumină și căldură, oamenii supraviețuiesc cum pot, iar știrile la Rossiya-24 sunt prezentate cu un zâmbet josnic pe buze. O priveliște dezgustătoare", a spus Adagamov, comentând videoclipul.

#propaganda Rusia, #zambet, #stiri, #intreruperi curent electric, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina