Adrian Nastase, despre plecarea Aurei Vasile din PSD: Sper ca va reveni asupra deciziei

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 18:28
1969 citiri
Adrian Nastase, despre plecarea Aurei Vasile din PSD: Sper ca va reveni asupra deciziei
Foto: B1 TV

Presedintele Consiliului National (CN) al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, vizavi de plecarea Aurei Vasile din PSD la UNPR, ca spera ca deputatul sa revina asupra acestei decizii si sa ramana in randurile social-democratilor.

Vanghelie nu crede ca Aura Vasile a plecat din PSD: O caut si vorbesc cu ea

"Nu ma asteptam si sper ca aceasta decizie sa nu fie pusa in aplicare. Sper ca, in final, decizia pe care o va lua sa fie aceea de a reveni asupra acestei decizii", si-a exprimat speranta Adrian Nastase.

Totodata, fostul peremier a comentat si situatia complicata de la PSD Bucuresti, considerand ca lucrurile sunt pe cale sa fie rezolvate: "Cred ca lucrurile acolo sunt pe cale sa se rezolve".

Adrian Nastase a declarat ca Aura Vasile poate oferi mai multe detalii asupra acestei decizii si ca, in cazul in care si alti colegi vor decide sa paraseasca PSD, si acestia vor fi mai in masura sa isi comenteze plecarile.

"Sunt convins ca Aura Vasile va va explica mai bine ca mine. Sunt convins ca acei colegi care vor lua o astfel de decizie va vor acorda comentarii", a conchis fostul premier.

Aura Vasile a demisionat din PSD si se inscrie in UNPR

Deputatul PSD Aura Vasile a anuntat, luni, ca demisioneaza din PSD si ca urmeaza sa se alature UNPR. Aura Vasile si-a depus deja demisia in Parlamentul Romaniei.

#Aura Vasile demisie PSD, #Aura Vasile UNPR, #Aura Vasile demisie deputat , #Adrian Nastase