Deputatul Coclici, nedorit la parlamentare. Jidveian: "Nu vrem sa mergem cu balast si cu oameni care nu au potential sa aduca voturi"

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 14:31
148 citiri
Dupa cum au anuntat inca de luni, social-democratii din Alba si-au stabilit candidatii pentru alegerile parlamentare din decembrie.

PSD a stabilit doi candidati pentru Camera Deputatilor, pe presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, pentru Colegiul Apuseni si pe presedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, pentru colegiul Sebes - Blaj. Actualul deputat PSD pe Colegiul Aiud - Ocna Mures, Radu Coclici, nu mai figureaza pe listele pentru parlamentare, deoarece la selectia candidatilor, realizata in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.