Am aflat de ce nu intra PSD la guvernare

Miercuri, 18 August 2010, ora 07:17
2867 citiri
Am aflat de ce nu intra PSD la guvernare

Ne-am introdus cateva clipe in jocul PSD si PD-L de-a soarecele cu pisica in materie de "luati guvernarea" - "ba s-o tineti voi sanatosi, ca vrem alegeri!" si iata ce-am aflat: democrat-liberalii nu vor sa lase puterea din mana, pentru ca sunt convinsi ca de la anul se vad roadele masurilor de austeritate si vor putea sa arate norodului ca dupa ce strangi din dinti, dai din maini a veselie.

De cealalta parte, social-democratii au alta impresie: democrat-liberalii vor, in realitate, sa plece de la guvernare, deoarece cifrele arata atat de nasol incat tara nu poate fi redresata in urmatorul cincinal. Si vor sa pice Guvernul.

Asa ca mai bine sa nu pice, pentru ca daca nu vor putea sa calculeze limanul intr-o guvernare socialista, Traian Basescu va iesi peste doi ani si va zice: v-am instalat pe voi, ati lasat-o tot in gard!

...Cel putin asa bate vantul in aceasta saptamana.

Citeste si:
Alexandru Rafila crede că doar PSD poate rezolva criza sanitară: "Restricţiile actuale sunt un soi de mermeleală naţională”
Alexandru Rafila crede că doar PSD poate rezolva criza sanitară: "Restricţiile actuale sunt un soi de mermeleală naţională”
Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni seară, 26 octombrie, la Antena 3, că în opinia sa intrarea PSD la guvernare, în formula unui guvern tehnic, ar duce la rezolvarea actualei crize...
Doi păpușari și o marionetă
Doi păpușari și o marionetă
Deși domnul Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, în realitate, singura opțiune, până în acest moment, pe care cel care a provocat criza prelungită în care România se zbate ar...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
iancugheorghe
rank 5
CU UN CĂȚELUȘ ÎN FRUNTE,CARE LA UMBRA PARTIDULUI LATRĂ ȘI SE GUDURĂ CÎND STÎNGA CÎND LA DREAPTA, PSD ȘTIE BINE CĂ N-AU CU CINE GUVERNA ȘI N-AU NICI SOLUȚII,ÎN AFARA SPERANȚEI CĂ PREGĂTITELE RĂZMERIȚE SOCIALE AR PUTEA AJUNGE ȘI FACE ,CEVA MAI MULT DE-ATÎT
DEKAR
rank 5
Vulpoiule, uneori mai ai cate un dram de haz!