Ziare.com

Fiul unei avocate din Top 300, candidat PSD intr-un colegiu din Olt

de Madalina Ionescu
Sambata, 30 August 2008, ora 19:13

   

Fiul unei avocate din Top 300, candidat PSD intr-un colegiu din Olt
Presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma, i-a prezentat, sambata, intr-o conferinta de presa, pe social-cemocratii care vor candida in colegiile din judet la alegerile parlamentare, printre acestia numarandu-se si Doru Dan Sova, pus pe lista de conducerea centrala.

Doru Dan Sova este fiul avocatei Ana Dinulescu-Sova (foto), clasata pe primele locuri in "Top 100 al femeilor de succes" si "Top 300 al celor mai bogati romani".

Ion Toma nu a prezentat, insa, echipa completa cu care PSD Olt se va prezenta in fata electoratului la alegerile de la sfarsitul lunii noiembrie.

El i-a prezentat doar pe 8 din cei 10 candidati la alegerile generale si nu a precizat care in ce colegii va candida, transmite, sambata, NewsIn.

Liderul PSD Olt a facut referire, in cazul fiecarui candidat, doar la camera pentru care vor candida, nu si colegiile. Ion Toma a precizat ca va candida pentru un post de senator, alaturi de el, si Pavel Belinski.

Restul candidatilor, cu exceptia lui Doru Dan Sova, care nu se stie daca va candida pentru Camera Deputatilor sau Senat, vor intra in cursa pentru camera inferioara a Parlamentului.

In ceea ce il priveste pe Sova, presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma, a spus ca mama acestuia s-a nascut in orasul Bals.

Acesta a declarat ca, deocamdata, nu s-a luat o decizie cu privire la colegiul in care va candida tanarul Doru Dan Sova si nici pentru ce camera a Parlamentului va intra in cursa electorala.

Citeste mai multe despre PSD alegeri Dan Sova Diculescu
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5017 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Eroare

Este vorba de Dan Sova, nu de Doru Dan Sova. De av. Dan Sova, care nu are nevoie sa fie prezentat ca fiul (vitreg, apropo) doamnei av. Diculescu-Sova. Si-a castigat un nume in domeniu,este un avocat cu o cariera impresionanta, profesor universitar la UB.Nu el are nevoie de partid, PSD-ul are nevoie de asemenea oameni de valoare! Dan Sova este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

 

Drept la replica

In Cotidianul de ieri a aparut un articol continand unele inexactitati si inelegante referitoare la conducerea Departamentului juridic al PSD, departament aflat in coordonarea mea, in calitate de presedinte al Consiliului national. Deoarece dreptul la replica transmis de Dan Sova ziarului nu a fost publicat, vi-l aduc la cunostinta in acest mod, aici :

“Stimata Doamna Dutulescu,

Urmare a articolului publicat sub semnatura dumneavoastra in pagina 8 a ziarului “Cotidianul" la data de 1 Septembrie 2008, citeva precizari sunt necesare:

1. Sunt vice-presedinte al Departamentului de Justitie al PSD, iar nu presedinte. Functia de presedinte este detinuta in continuare de catre D’l profesor Ion Neagu, a carui activitate nu a fost niciodata pusa la indoiala in cadrul partidului.
2.Numele meu este Dan Sova, iar nu Doru Dan Sova
3. Domnul Victor Ponta nu este angajat in firma de avocatura pe care o conduc, respectiv “Sova si Asociatii" . Exista o legatura de parteneriat, care nu presupune in nici un caz o ierarhie, legatura concretizata intr-un contract de conlucrare profesionala incheiat in temeiul art.173 din Legea 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, conlucrare intre firma ‘Sova si Asociatii’ si firma condusa de D’l Victor Ponta. Este vorba deci despre un parteneriat intre firme de avocatura si nimic altceva.
4. Participarea mea la alegerile uninominale intr-un colegiu din Judetul Olt reprezinta decizia exclusiva a Biroului Permanent al Organizatiei Judetene Olt, la propunerea Domnului senator Ion TOMA, presedintele PSD OLT si vice - presedinte al PSD. Intre altele, tin sa precizez ca nimeni, nici chiar conducerea centrala a PSD nu ar putea impune pe cineva Domnului Presedinte TOMA sau organizatiei judetene OLT.

As avea rugamintea respectoasa ca acest drept la replica sa apara in ziarul dvs in cursul zilei de miine, pe aceeasi pagina politica, pentru a indrepta astfel erorile aparute cu ocazia publicarii articolului de astazi.

Pentru a evita pe viitor eventuale neclaritati, in masura in care veti mai scrie despre mine, as fi bucuros sa raspund si sa lamuresc personal orice chestiuni.

Pentru o buna informare, va trimit atasat si un CV al meu

Cu stima,

Dan Sova"

 

Din respect fata de persoana, cum era corect sa fie scris numele de familie in acest articol ?

• Dinulescu ?

sau

• Diculescu ?

Marele Google.ro raspunde astfel:


SSS = succes si sanatate !!!
____________________________
__________________________________

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor