Fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu candideaza pentru PSD

Sambata, 18 Octombrie 2008, ora 15:46
1809 citiri
Fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu candideaza pentru PSD

PSD Constanta si-a prezentat, sambata, candidatii pentru alegerile parlamentare, printre acestia afandu-se si Mircea Stanescu, fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu.

Candidatii PSD in cele zece colegii uninominale la Camera Deputatilor si patru la Senat din judetul Constanta au fost lansati, sambata, la Casa de Cultura, in prezenta catorva sute de membri de partid. La evenimentul organizat sub sloganul "Altii se cearta, noi construim", candidatii social democrati au urcat pe scena Casei de Cultura imbracati in salopete muncitoresti si cu casti de protectie.

Mazare: Salut, nea Nicule!

Evenimentul a fost deschis de liderul PSD, Radu Mazare, care l-a salutat pe prim-vicepresedintele organizatiei, Nicusor Constantinescu, cu "Salut, nea Nicule!", dupa cum informeaza NewsIn.

PSD Constanta si-a finalizat lista cu candidatii pentru colegiile uninominale, fiind facute unele modificari fata de varianta initiala. Astfel, Cristian Rizea, care candida pentru Camera Deputatilor in Colegiul uninominal nr. 5, a fost schimbat cu Mircea Stanescu, fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu, iar vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristinel Dragomir, a renuntat la candidatura in Colegiul uninominal nr.4 si a fost inlocuit cu George Visan, liderul organizatiei municipale de tineret PSD Constanta.

Lista de candidati a fost transmisa, sambata, conducerii centrale, pentru a fi validata de liderii PSD, dar si PC, urmand ca, luni, candidaturile sa fie depuse la Biroul Electoral Judetean Constanta.

Astfel, din partea PSD Constanta la Camera Deputatilor vor candida Liviu Stan (Colegiul 1), Lucian Balut (Colegiul 2), Cristina Dumitrache (Colegiul 3), George Visan (Colegiul 4), Mircea Stanescu (Colegiul 5), Eduard Martin (Colegiul 6), Matei Bratianu (Colegiul 7), Manuela Mitrea (Colegiul 8), Antonela Marinescu (Colegiul 9) si Mariana Cojoc (Colegiul 10).

La Senat, din partea PSD candideaza Liviu Brailoiu (Colegiul 1), Nicolae Moga (Colegiul 2), Alexandru Mazare (Colegiul 3) si Mircea Patrut (Colegiul 4).

Citeste si:
Eșecul negocierilor de la Vila Lac. Câte ministere a cerut PSD pentru a vota guvernul Ciucă SURSE
Eșecul negocierilor de la Vila Lac. Câte ministere a cerut PSD pentru a vota guvernul Ciucă SURSE
La întâlnirea de la Vila Lac pe tema armistițiului politic, liderii PSD au cerut jumătate din ministere, susțin surse politice. Mai exact, UDMR să ia patru portofolii (cu unul în plus față...
Negocieri în miez de noapte la Vila Lac. Nicolae Ciucă și Florin Cîțu nu s-au înțeles cu liderii PSD SURSE
Negocieri în miez de noapte la Vila Lac. Nicolae Ciucă și Florin Cîțu nu s-au înțeles cu liderii PSD SURSE
O întâlnire secretă între reprezentanți PSD și PNL a avut loc marți seara pentru a discuta soarta guvernului. UPDATE 21.00 Discuțiile de la Vila Lac s-au finalizat fără ca cele două...
Sursa: Ziare.com