Fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu candideaza pentru PSD

Sambata, 18 Octombrie 2008, ora 15:46
1905 citiri
Fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu candideaza pentru PSD

PSD Constanta si-a prezentat, sambata, candidatii pentru alegerile parlamentare, printre acestia afandu-se si Mircea Stanescu, fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu.

Candidatii PSD in cele zece colegii uninominale la Camera Deputatilor si patru la Senat din judetul Constanta au fost lansati, sambata, la Casa de Cultura, in prezenta catorva sute de membri de partid. La evenimentul organizat sub sloganul "Altii se cearta, noi construim", candidatii social democrati au urcat pe scena Casei de Cultura imbracati in salopete muncitoresti si cu casti de protectie.

Mazare: Salut, nea Nicule!

Evenimentul a fost deschis de liderul PSD, Radu Mazare, care l-a salutat pe prim-vicepresedintele organizatiei, Nicusor Constantinescu, cu "Salut, nea Nicule!", dupa cum informeaza NewsIn.

PSD Constanta si-a finalizat lista cu candidatii pentru colegiile uninominale, fiind facute unele modificari fata de varianta initiala. Astfel, Cristian Rizea, care candida pentru Camera Deputatilor in Colegiul uninominal nr. 5, a fost schimbat cu Mircea Stanescu, fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu, iar vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristinel Dragomir, a renuntat la candidatura in Colegiul uninominal nr.4 si a fost inlocuit cu George Visan, liderul organizatiei municipale de tineret PSD Constanta.

Lista de candidati a fost transmisa, sambata, conducerii centrale, pentru a fi validata de liderii PSD, dar si PC, urmand ca, luni, candidaturile sa fie depuse la Biroul Electoral Judetean Constanta.

Astfel, din partea PSD Constanta la Camera Deputatilor vor candida Liviu Stan (Colegiul 1), Lucian Balut (Colegiul 2), Cristina Dumitrache (Colegiul 3), George Visan (Colegiul 4), Mircea Stanescu (Colegiul 5), Eduard Martin (Colegiul 6), Matei Bratianu (Colegiul 7), Manuela Mitrea (Colegiul 8), Antonela Marinescu (Colegiul 9) si Mariana Cojoc (Colegiul 10).

La Senat, din partea PSD candideaza Liviu Brailoiu (Colegiul 1), Nicolae Moga (Colegiul 2), Alexandru Mazare (Colegiul 3) si Mircea Patrut (Colegiul 4).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#lansare, #PSD, #Constanta, #salopete, #Sorin Rosca Stanescu , #alegeri