Oferta de toamna a PSD: pile si secretare

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 07:20
2280 citiri
Oferta de toamna a PSD: pile si secretare

La alegerile parlamentare din aceasta toamna, PSD intentioneaza sa propuna candidati "recomandati" pentru toate colegiile electorale din tara.

Astfel, multi lideri locali ai partidului vor ramane fara locuri in colegii pentru ca "de la centru" au fost numiti pe locurile cele mai bune favoritii lui Geoana, informeaza Cotidianul.

Intr-un colegiu bun din Teleorman va candida trimisul lui Mircea Geoana de la Ilfov, Robert Negoita, sponsor darnic al partidului. La Bucuresti, in Colegiul 22 din sectorul 5, isi va incerca norocul, tot cu recomandarea lui Geoana, designerul Oana Mizil, nepoata liderului comunist Paul Niculescu Mizil.

Ca rasplata pentru efortul de a scrie discursuri pentru sef in ultimii ani, Marius Lazar, consilierul lui Geoana, va primi un colegiu bun la Arad. Si Ana Birchall, fosta secretara a lui Geoana de la MAE, a primit un colegiu cu sanse, la Vaslui.

Florin Gust, trimis de Geoana in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Tineret, deci in guvernul Tariceanu, va candida si el pentru un colegiu din judetul Dolj.

Secretara Anca Oprea il va inlocui pe baronul Nicolae Badalau in cel mai bun colegiu din Giurgiu. Acest lucru l-a suparat foarte tare pe Badalau, incat el este la un pas de un transfer la PD-L, unde urmareste sa candideze in colegiul pierdut la PSD.

O alta consiliera a lui Mircea Geoana, Carmen Moldovan, a primit cheile unui colegiu din Buzau, iar consilierul Georgian Pop, trimis de Hrebenciuc in echipa de consilieri ai lui Geoana, va candida intr-un colegiu din sectorul 2 din Bucuresti. Tot din echipa de consilieri ai lui Geoana, venit pe filiera Serban Mihailescu, face parte si Andrei Dolineaschi, caruia i s-a oferit un loc de candidat la Botosani.

In echipa de candidati au mai ajuns, tot pe pile, si avocatul Dan Sova (intr-un colegiu din Olt), la propunerea avocatului Victor Ponta, dar si Victor Negrescu (intr-un colegiu din Bucuresti), la recomandarea lui Titus Corlatean.

Recent, si fosta peremista Lia Olguta Vasilescu s-a inscris in PSD si, prin bunavointa lui Mircea Geoana, va candida la Dolj. De asemenea, Ion Iliescu a insistat ca apropiatii sai, Razvan Theodorescu, Nora Rebreanu si serban Nicolae, sa primeasca colegii cu sanse bune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
#PSD, #alegeri, #parlamentare, #candidati, #pile , #alegeri