Fiscul executa silit filiale ale PDL, PNL si PSD

Miercuri, 29 August 2012, ora 15:37
2694 citiri
Fiscul executa silit filiale ale PDL, PNL si PSD

Mai multe filiale ale PDL, PSD, UNPR, dar si PNL inregistreaza restante catre bugetul de stat conform unei situatii a ANAF, de cele mai multe ori fiind vorba de impozitul pe venituri, fapt pentru care a fost declansata executarea silita a acestora incepand cu luna iunie a acestui an.

Filiala PDL Cluj are datorii la bugetul de stat de 450 de lei, care reprezinta impozitul datorat pentru veniturile din salarii.

De asemenea, filiala PDL din Calarasi inregistreaza datorii privind impozitul pe venituri din salarii de 554 de lei.

Un alt caz este al filialei Partidului Liberal Democrat din Timis, care figureaza in evidentele ANAF cu 145 de lei, reprezentand de asemenea impozit pe venituri din salarii.

Totodata, PNL a inregistreaza restante de 79 de lei reprezentand dobanzi si penalitati, din totalul de 156 de lei pe care partidul l-a anuntat ca "obligatii asumate de contribuabili prin declaratii depuse la organul fiscal".

De asemenea, filiala PSD din Botosani figureaza cu datorii neachitate de 72 de lei, reprezentand impozitul pe venituri din salarii.

Sume considerabile datorate bugetului de stat a intregistrat insa Partidul Socialist Roman, respectiv 5.000 de lei, reprezentand impozite si taxe inclusiv dobanzi si penalitati de orice fel.

Filiala PRM Hunedoara are datorii de 1.066 de lei, iar filiala PRM din Mehedinti are restante de 485 de lei.

Si filiala UNPR din Prahova mai are de achitat restante de 286 de lei, impozite pe venituri din salarii.

Restantele la bugetul de stat sunt inregistrate in registrul contribuabililor mici si mijlocii pana la data de 30 iunie 2012, fiind inceputa in cazul tuturor procedura de executare silita.

Citeste si:
Ce-a căutat acolo? Unde și cu cine a fost surprinsă Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea
Ce-a căutat acolo? Unde și cu cine a fost surprinsă Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea
Relația de iubire dintre Liviu Dragnea (59 de ani) și tânăra Irina Tănase (28 de ani) traversează o criză după ce fostul lider PSD a plecat de la domiciliul cuplului, simțindu-se trădat...
Ședinţă a coaliţiei de guvernare. Certificatul verde și împărțirea prefecturilor, pe lista de discuții
Ședinţă a coaliţiei de guvernare. Certificatul verde și împărțirea prefecturilor, pe lista de discuții
Coaliţia de guvernare, care are marţi, 7 decembrie, la ora 15.00, o nouă şedinţă, va discuta din nou despre taxa de 1 la sută pentru companiile mari. Potrivit unor surse politice,...