PSD Cluj mizeaza pe pensionarii disciplinati

Miercuri, 24 Septembrie 2008, ora 19:27
1537 citiri
PSD Cluj mizeaza pe pensionarii disciplinati
Foto: Ziuadecj.ro

Strategia electorala a PSD Cluj pentru alegerile parlamentare are drept tinta principala pensionarii, deoarece reprezinta un "grup electoral disciplinat".

"Pensionarii sunt tinta unica a candidatului, deoarece ei sunt un electorat disciplinat", le-a spus seful de campanie al PSD Cluj, Stefan Dimitriu colegilor de partid, arata NewsIn.

In cadrul strategiei, Dimitriu a cuprins necesitatea de a distinge dintre cele doua tipuri de electorat, cel de la nivel urban si cel de la nivel rural, respectiv electoratului de la tara, candidatii trebuie sa li se adreseze cu cuvinte simple, iar celor de la oras cu "mesaje majore, academice".

Totodata, vestimentatia candidatilor care merg in mediul rural trebuie sa fie simpla, fara excese, iar persoana trebuie sa fie insotita de un om al locului, care sa il informeze pe candidat despre problemele comunei.

Candidatul trebuie sa sustina preotul satului, iar acolo unde exista firme mari sa se adreseze angajatilor, deoarece ei reprezinta o masa mare de electorat.

Potrivit strategiei de campanie electorala, PSD Cluj va organiza concerte cu formatii si interpreti de muzica populara, pentru ca place publicul matur.

Pentru a atrage din voturile electoratului PRM, Dimitriu a propus ca mesajul cu privire la Gheorghe Funar, liderul filialei clujene, sa fie acreditarea ideii ca s-a aliat cu PD-L.

Emil Boc scapa de atacurile PSD

In general insa, strategia PSD Cluj indeamna la lipsa atacurilor la adresa presedintelui PD-L, Emil Boc, sau a atacurilor la persoana.

Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD Cluj a aprobat, miercuri, lista candidatilor pentru alegerile parlamentare.

La colegiile pentru Senat candideaza, in ordinea crescatoare a colegiilor, fostul inspector scolar general al judetului Cluj, Constantin Corega, presedintele PC Cluj, Decebal Manole Bogdan, deputatul Vasile Puscas si presedintele executiv al filialei, Alexandru Cordos.

La Camera Deputatilor, in ordinea crescatoare a numarului colegiilor, candidatii sunt: fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, Teodor Pop Puscas, avocata Laura Pop, secretarul executiv al PSD Sorin Bota, Virgil Pop, Ivan Ilarie, Itu Cornel, presedintele PSD Cluj, Vasile Soporan, Mihai Ucu Faur, Iosif Zagrean si Viorel Morar. Aceasta lista urmeaza sa fie validata de Comitetul executiv al PSD, vineri, la Bucuresti, iar mai apoi de Congresul partidului.

Rusia ar putea trece la atacarea sistemelor de transport ale Ucrainei, avertizează analiștii militari americani
Rusia ar putea trece la atacarea sistemelor de transport ale Ucrainei, avertizează analiștii militari americani
Forțele ruse și-ar putea schimba obiectivul în următoarele săptămâni pentru a viza infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#psd cluj, #campanie, #pensionari, #discplina, #atac, #Emil Boc, #strategie , #alegeri