PSD Teleorman vrea alegeri interne si sporirea rolului lui Dragnea

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 20:50
1477 citiri
PSD Teleorman vrea alegeri interne si sporirea rolului lui Dragnea

Conferinta judeteana a PSD Teleorman va valida marti o serie de propuneri de modificare a Statutului partidului, printre acestea numarandu-se organizarea de alegeri interne in partid si sporirea rolului secretarului general, care este in prezent chiar seful filialei, Liviu Dragnea.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este singurul candidat pentru un nou mandat de presedinte al organizatiei Teleorman, in cadrul alegerilor care au loc marti dupa-amiaza. La reuniune vor fi aprobate si propunerile filialei pentru modificarea Statutului partidului.

Astfel, PSD Teleorman sustine modificarea statutului partidului in sensul sporirii rolului si a prerogativelor secretarului general in coordonarea activitatii curente de partid si a relatiei cu organizatiile judetene, organizarea si pregatirea documentelor pentru lucrarile forurilor de conducere ale PSD, dar si organizarea campaniilor electorale, asigurarea respectarii statutului la orice nivel, precum si elaborarea regulamentelor tuturor structurilor interne de partid.

Intre amendamentele sustinute de organizatia condusa de Liviu Dragnea se mai numara desemnarea candidatilor pentru principalele functii girate de partid (presedintele PSD, presedintele Romaniei, parlamentari, europarlamentari, presedinti de Consilii Judetene) prin alegeri preliminare in partid.

De asemenea, organizatia Teleorman ar vrea sa existe dreptul fiecarui membru PSD de a detine concomitent doua functii de partid, pe paliere diferite, in organele alese ale partidului, precum si o functie administrativa.

Totodata, organizatia lui Dragnea propune ca reprezentarea presedintilor organizatiilor de femei, de tineret si pensionari sa fie una directa in struturile de conducere atat la nivel national cat si local, acestia obtinand calitatea de vicepresedinte in cadrul structurilor. In privinta femeilor, a tinerilor si a pensionarilor, PSD Teleorman mai sustine o reprezentare echilibrata in toate structurile organizationale ale PSD.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#PSD Teleorman, #alegeri interne PSD, #PSD Dragnea , #alegeri