PSD Bucuresti a decis sa o sustina pe Dancila pentru functia de presedinte executiv: E diplomata si empatica

Miercuri, 07 Martie 2018, ora 21:07
4208 citiri
PSD Bucuresti a decis sa o sustina pe Dancila pentru functia de presedinte executiv: E diplomata si empatica
Foto: Guvernul Romaniei

Organizatia regionala PSD Bucuresti - Ilfov a decis miercuri sa ii sustina pe Viorica Dancila - presedinte executiv, Marian Neacsu - secretar general, Gabriela Firea si Robert Negoita - vicepresedinti, la Congresul extraordinar al partidului, de sambata.

De asemenea, delegatii la Congres au primit mandat pentru sustinerea lui Liviu Dragnea ca presedinte al partidului si a continuarii programului de guvernare.

Gabriela Firea, presedinte PSD Ilfov si presedinte interimar al PSD Bucuresti, a declarat ca Viorica Dancila "are calitati reale de lider: este diplomata, empatica, stie sa organizeze echipe de lucru si sa aduca eficienta si rigoare, atat in decizia politica, precum si in cea guvernamentala".

"Regiunea Bucuresti-Ilfov a votat pentru: Mandat de sustinere si incredere pentru presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Biroul Permanent al organizatiei regionale PSD Bucuresti-Ilfov isi exprima convingerea ca numai prin mentinerea unitatii, continuitatii, echilibrului si coerentei in deciziile si actiunile sale politice, PSD va reusi sa-si indeplineasca obiectivul major: asigurarea climatului politic pentru indeplinirea integrala a Programului de guvernare.

Sustinerea continuarii Programului de guvernare al PSD, pentru a duce pana la capat masurile cu care PSD a castigat, cu o larga majoritate, increderea romanilor si scrutinul electoral din 2016", anunta organizatia.

De asemenea, au fost votate "sustinerea doamnei prim-ministru Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al PSD", "sustinerea domnului Marian Neacsu, secretar general al PSD, pentru aceeasi functie, de secretar general" si "sustinerea candidaturilor doamnei Gabriela Firea si a domnului Robert Negoita pentru functiile de vicepresedinti regionali Bucuresti-Ilfov ai PSD".

"Principala preocupare a Partidului Social Democrat trebuie sa o reprezinte romanii si rezolvarea problemelor lor. Cetatenii acestei tari sunt cei care merita intregul nostru efort, al politicienilor social democrati. Sustin fara rezerve continuarea masurilor de reforma inscrise in Programul de guvernare, pentru ca doar asa putem demonstra ca alegerile au fost castigate cu un program complet si coerent, care a fost pus in practica si care astfel a adus bunastarea romanilor pe termen lung.

Personal, o sustin pe doamna prim-ministru Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv, pentru a da coerenta si stabilitate actului de guvernare si pentru o colaborare eficienta intre Guvern si partid", a declarat vicepresedintele PSD Gabriela Firea, presedintele Organizatiei PSD Ilfov si presedintele interimar PSD Bucuresti.

#Viorica Dancila presedinte executiv PSD, #PSD Congres , #congres