Ana Birchall candideaza in colegiul din SUA-Canada

Luni, 20 Octombrie 2008, ora 15:42
4144 citiri
Ana Birchall candideaza in colegiul din SUA-Canada

Ana Birchall, sefa Departamentului Educatie al PSD, candideaza la alegerile parlamentare in colegiul de deputati din zona SUA-Canada.

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca Ana Birchall va candida in colegiul de deputati PSD din zona SUA-Canada. In colegiul din Vaslui unde fusese desemnata initial Ana Birchall va candida fostul ministru al Muncii Marian Sarbu.

Prim-vicepresedintele organizatiei judetene PSD Vaslui, Vasile Mihalachi, a declarat, sambata, ca Marian Sarbu a fost dorit la Vaslui deoarece are o bogata experienta politica.

"Marian Sarbu a fost timp de doua legislaturi ministru, a promulgat legi si se bucura de notorietate. De asemenea, ni l-am dorit pe listele noastre pentru ca are o activitate politica bogata, este unul dintre cei mai vechi membri PSD. Ne bucuram ca a ales sa candideze pe listele judetului Vaslui, de fapt si el ne-a dorit si noi l-am vrut", a spus prim-vicepresedintele PSD Vaslui.

Birchall si-a afirmat dorinta de a candida la alegerile parlamentare in colegiul de deputati SUA-Canada luni la sedinta BNP, conform unor surse din partid. Decizia finala a apartinut presedintelui partidului, Mircea Geoana.

Birchall si-a retras candidatura din colegiul PSD Vaslui dupa scandalul legat de un clip porno in care ea ar fi fost protagonista. Saptamana trecuta, Birchall a dat publicitatii o expertiza legala care ar dovedi ca nu ea este personajul din respectiva inregistrare.

#Ana Birchall, #candideaza, #SUA Canada , #deputati