Aura Vasile a demisionat din PSD si se inscrie in UNPR

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 14:41
5458 citiri
Aura Vasile a demisionat din PSD si se inscrie in UNPR
Foto: Evenimentul Zilei

Aura Vasile, deputat al Partidului Social-Democat (PSD), a demisionat din formatiunea politica si s-a inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), partidul lui Gabriel Oprea.

Deputata social-democrata si-a depus demisia la Parlament luni si tot luni dupa-amiaza si-a anuntat intrarea in randul progresistilor.

"Am hotarat sa vin alaturi de fostii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de altii, ca au valori si principii solide. Sunt un om de stanga si impartasesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezinta astazi stanga romaneasca.

Dupa cum spun si colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff si raman mai departe asa cum ma stiti, razboinica si dedicata cauzei in care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari si pe tineri, pe toti cei care au de suferit in aceste vremuri grele", a declarat deputatul UNPR, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Aurelia Vasile se afla la al treilea mandat de deputat, este vicepresedintele Comisiei pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor si membru al Comisiei pentru munca si protectie sociala.

Aura Vasile: Liderii PSD, prea ocupati pentru a participa la dezbaterea legii Preda

Aura Vasile este o apropiata a grupului care il sustine pe primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Acesta a avut in repetate randuri schimburi de replici dure cu seful partidului, Victor Ponta, iar in iunie a fost schimbat de la sefia filialei PSD de Bucuresti si inlocuit cu un organism de conducere colectiv.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca plecarea Aurei Vasile la UNPR nu este un semnal de alarma pentru USL.

"Nu (pericol pentru USL - n.red.). Deciziile pe care acesti oameni le iau tin de constiinta lor, de obrazul lor si de modul in care ei inteleg viata politica. Daca cineva ca Aura Vasile, care si-a rupt de atatea ori, la figurat, hainele, in lupta cu actuala coalitie majoritara face o tumba si merge la UNPR este chiar problema domniei sale.

Pentru USL nu sunt motive de ingrijorare, pentru ca doamna Aura Vasile sau oricare astfel de transfug politic nu duce cu sine electoratul care asteapta schimbare in Romania, dar este un motiv pentru USL si pentru partidele care o compun sa fie foarte atente pe cine vor propune oamenilor in Parlament atunci cand sorocul alegerilor va veni", a mai spus Antonescu.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Aura Vasile, #Aura Vasile demisioneaza, #Aura Vasile UNPR , #deputati