Aura Vasile, catre PD-L: Independentii vor fi precum cucii cu voi

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 19:30
1156 citiri
Aura Vasile, catre PD-L: Independentii vor fi precum cucii cu voi

Adoptarea de catre Camera Deputatilor a hotararilor prin care independentii se pot constitui ca grup parlamentar si pot revendica functii a determinat-o pe Aura Vasile sa le transmita celor de la PD-L ca uneperistii se pot purta cu ei precum cucii cu alte pasari, adica le vor fura cuiburile.

La vot au participat doar deputatii PD-L, UDMR, UNPR si ai minoritatilor. Din partea PSD, a fost totusi prezenta Aura Vasile care a atras atentia majoritatii ca, prin acest vot a fost incalcata Constitutia. Replica a venit din partea pedelistului Cezar Preda, care a interpretat acest vot din Camera drept un test trecut de catre actuala Coalitie.

Aura Vasile a revenit la microfon si pe un ton sfatuitor l-a avertizat pe Preda si pe ceilalti pedelisti ca risca sa aiba soarta pasarilor carora cucii le arunca ouale si puii din cuib pentru a se aseza ei.

"Cezar, este corect ce ai spus, dar astazi nu ati facut decat sa dati ghes traseismului politic. Tu, care esti fondator al PD-L si pentru care ai dat declaratia pe proprie raspundere ca acolo vei ramane, ai votat pentru cei care isi schimba cuibul. Sa nu cumva sa va treziti cu ceea ce face cucul cand va da ouale jos si puisorii si raman ei in locul vostru", s-a adresat Vasile lui Preda.

Roberta Anastase o da in judecata pe Aura Vasile pentru calomnie

In replica, pedelistul a spus ca cei care parasesc un partid o fac pentru ca nu au fost suficient de respectati in interiorul acestuia. "Nu prea stiu pilde de astea cu ghesuri, dar am sa va spun ca nevasta incerci sa o tii ca, daca nu stii sa te porti cu ea, pleaca. Incercati sa va purtati cum trebuie si sa respectati oamenii. Daca este respectat, omul niciodata nu pleaca. Pleaca de acolo de unde nu primeste respectul cuvenit", a ripostat Preda.

Protagonistul altor momente detensionate a fost si presedintele de sedinta Ioan Oltean. Vazand ca in cadrul sesiunii de vot final o lege a trecut cu 170 de voturi, Oltean s-a incurajat singur.

"Yes! Doamne ajuta, domnilor colegi!", a spus el, supunand la vot prima hotarare. "1 si 4, va rog din suflet", i-a indemnat el pe parlamentari cum sa voteze pentru ca primul proiect de hotarare sp treaca. Vazand ca acesta a fost adoptat desi la limita (fiind nevoie de numarul de voturi pentru o lege organica), Oltean a exclamat un alt "yes!", inainte de a supune la vot si cea de a doua hotarare.

Dupa ce si aceasta a trecut, pedelistul a spus cu acelasi umor: "Daca o mai tineti asa, ma imbolnaviti de inima", incheind apoi vesel sedinta.

Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#Aura Vasile Parlament Aura Vasile independenti, #Aura Vasile cuci , #deputati