Ziare.com

Aura Vasile: Inregistrarile din comisia Udrea sunt autentice

Luni, 17 August 2009, ora 12:28

   

Aura Vasile: Inregistrarile din comisia Udrea sunt autentice
Inregistrarile din comisia de ancheta a ministrului Turismului sunt autentice, insa declaratiile membrilor sunt scoase din context, este de parere Aura Vasile, deputat PSD si membra a comisiei Udrea.

"Faptul ca din aceasta caseta sunt extrase numai 3-4 persoane si numai anumite pasaje din ce s-a vorbit, ma duce din nou cu gandul ca se incearca aducerea in derizoriu a acestei comisii, pentru ca in eventualitatea unei concluzii nefavorabile sa putem fi atacati", a declarat Aura Vasile, la Realitatea Fm.

Deputatul PSD a asigurat ca toti membrii comisiei erau in jurul mesei si ca fiecare a avut un punct de vedere.

Din punctul sau de vedere, inregistrarea urmareste "aducerea in derizoriu a comisiei, ca in cazul unui rezultat nefavorabil aceasta sa poata fi atacata".

Declaratia Aurei Vasile apare dupa ce in presa au aparut inregistrari din comisia Udrea, in care par a se auzi Ludovic Orban, Adriana Saftoiu si alti demnitari care discuta despre un asa-zis plan de "executare" politica a Elenei Udrea.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1432 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pedeleii fura si ceilalti sunt de vina, lasati vrajala!!!!

Sereista sub acoperire Ioana Ene ce e platita si ca, formatoare de opinie la picior de Traian vorbeste de mascarada Comisiei Udrea, deorece Comisa Udrea se face vinovat ca, Gaina Aviara a smanglit banii din bugetul statului la fel ca, Ridzi si mai ales tot Comisia e vinovata c-a fost inregistrata cu metode specifice SRI=Securiate la ordin de acelasi Traian. Tocmai ca, pe baza inregistrarilor sa-i dea posibilitatea formatoarei Ioana Ene sa minince o piine alba dind cu scirta, scirta pe hirtie in favoare hoatei Udrea. Mester curmaciul dar si sereistii sub acoperire ce-si fac numarul in mass-media romaneasca platiti cu totii din acelasi buget de stat sa minta cu nerusinare cetatenii in favoare hotilor si hoatelor din fruntea tarii.

 

Problema nu e ce facea d-na Vasile pina in 1990 sau ce discutii a purtat comsia in pauzele dintre audieri!!!

Ci faptul ca, Gaina Aviara fura banii din bugetul statului acum mai ale si-n an de criza cind Basescu si Bocuta au bagat pielea cetatenilor la saramura. Iar autoritatile abilitate ale statului DNA, SRI in loc sa ajute la elucidarea jafului baga strimbe ca, Comisia sa-si inceteze activitatea conform instructiunilor smenarului sef ce conduce tara.

 

Cum este posibil??

Cea mai grava situatie este ca aceasta femeie nu o cunosc, de unde vine? ce a fost??ce este? Are o tinuta care pur si simplu te indispune cand o privesti...tot timpul se agita, are grija de cochetaria ei, habar n-are cum vorbeste...cum este posibil sa avem astfel de femei in grup de partid social-democrat....ti-este atat de greu s-o vezi...numai...

 

Securisti dupa Revolutie

Asa e, sunt autentice, iar voi ati folosi orice metode ca s-o scoateti pe Udrea vinovata. Scopul scuze mijloacele, nu??

 

Felicitarile mele, doamna Vasile !!

Aveti o coafura minunata ! Ce stil !! Ce gust deosebit !! Sunteti intr-adevar cineva !!
Numai Lina Ciobanu avea o asemenea mindrete de coafura..

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor