Deputat PSD: Nu voi vota noul Guvern cu Tudose in frunte. Punct. Nu sunt bataia de joc a nimanui!

Luni, 26 Iunie 2017, ora 16:39
15471 citiri
Deputat PSD: Nu voi vota noul Guvern cu Tudose in frunte. Punct. Nu sunt bataia de joc a nimanui!
Foto: Arhiva Hepta.ro

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat, luni, ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in frunte, deoarece ar fi impotriva tuturor lucrurilor in care crede, iar el nu este "bataia de joc" a nimanui.

"Am spus ca, dupa motiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine.... Le recomand sa le scurteze. Pentru ca azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose in frunte! Ar fi IMPOTRIVA tuturor lucrurilor in care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bataia de joc a NIMANUI! Este LAMENTABIL ce s-a intamplat azi...", a precizat social-democratul.

Plesoianu a tinut sa precizeze ca insista ca nimeni din partid sa nu incerce sa il convinga sa voteze un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose in frunte. "Voi reveni cu un comentariu pe larg. Intre timp, #INSIST ca nimeni din partid sa nu incerce sa ma convinga, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct", a conchis Liviu Plesoianu.

Este pentru a doua oara cand deputatul Plesoianu are o luare de pozitie critica la adresa Guvernului, prima fiind martea trecuta, cand a spus ca este inadmisibil ca liderii partidului sa negocieze chestiuni importante cu UDMR fara sa ceara in prealabil opinia grupului parlamentar social-democrat.

Plesoianu sustinea ca va face "zile negre" conducerii PSD.

"Votez maine motiunea numai pentru ca eu am convingerea de nezdruncinat ca Ponta si Grindeanu sunt doar rotite ale Sistemului. Dar, incepand de maine si cat voi mai fi in acest partid, conducerea actuala a PSD va avea zile negre cu mine! Cum sa nu consulti parlamentarii partidului inainte sa te apuci sa negociezi asa ceva cu UDMR??? Este Inadmisibil! Punct. Nu mai merge asa...", a scris Liviu Plesoianu.

Luni dupa-amiaza reprezentantii partidelor parlamentare merg la consultari la Palatul Cotroceni, pentru negocieri in vederea stabilirii noului premier.

Singura propunere de pana acum este cea a ministrului interimar al Economiei, Mihai Tudose, de la PSD+ALDE.

Iata cine este Mihai Tudose: Acuzatii de plagiat, biografie si avere

Citeste si cum se desfasoara consultarile

#Liviu Plesoianu vot guvern Mihai Tudose, #Liviu Plesoianu bataie joc Tudose, #Mihai Tudose propus premier , #deputati