Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Deputatul PSD care a injurat un roman din diaspora generand un intreg scandal isi cere scuze

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 17:03
3675 citiri
Deputatul PSD care a injurat un roman din diaspora generand un intreg scandal isi cere scuze
Foto: captura YouTube / Oltenasul

Deputatul PSD Claudiu Manda, lider al PSD Dolj, isi cere scuze public pentru injuratura si jignirile pe care i le-a adus in privat unui roman care de cinci ani munceste in Marea Britanie.

Scandalul a izbucnit sambata, cand destinatarul mesajelor vulgare a decis sa le faca publice si a anuntat ca se gandeste sa il dea in judecata pe Claudiu Manda.

Un deputat PSD injura ca la usa cortului

"Am reactionat, in privat - pe messenger chat, la jigniri si insulte adresate de un domn pe contul personal de Facebook, jigniri pe care nu le pot reproduce dar pe care le-au vazut multi apropiati ai mei, inclusiv membri ai familiei. Recunosc faptul ca a fost o greseala, pe care o regret, sa cobor nivelul atat de jos intr-un dialog privat, ca de la barbat la barbat. Imi cer scuze pentru reactii si limbaj locuitorilor judetului Dolj dar si celor din tara care prin expunerea media au luat la cunostinta de aceasta situatie nedorita.

Cu siguranta un astfel de moment nu va mai exista din partea mea, regret extrem de mult cele intamplate, nu spun ca am o scuza, dar pentru cateva momente, am reactionat ca un om amenintat si jignit, nu ca un politician", arata Claudiu Manda intr-un comunicat citat de stiripesurse.ro.

In plus, liderul PSD Dolj isi exprima speranta ca dezbaterile legate de acest incident vor conduce la imbunatatirea comunicarii intre "oameni si politicieni".

"Expunerea mediatica a acestui incident poate fi un moment de inceput pentru bunele relatii de comunicare dintre oameni, dintre oameni si politicieni, sa numai (sic!) existe jigniri, injuraturi, insulte, blesteme si instigari la ura", se spune in precizarea trimisa sursei citate.

Si in mesajul prin care l-a jignit pe romanul din diaspora Claudiu Manda a facut o greseala de gramatica, lucru remarcat imediat de deputatul PNL Mihai Voicu.

"Nu doar politetea, ci si cratimele reprezinta un mister pentru PSD", a postat acesta pe Facebook, in conditiile in care in mesajul transmis de deputatul PSD acesta scrisese "bagati-as", fara prima cratima.

Replica lui Mihai Voicu a fost urmata de o alta replica, venita din partea primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, colega de partid si de filiala cu Claudiu Manda, care si-a incheiat un comentariu cu mesajul: "Misule! Un sfat! Nu-mi da lectii de anticoruptie, bubosule!", informeaza Craiova Forum.

Intreg scandalul a facut deliciul presei in aceste zile, iar Mihai Voicu i-a cerut presedintelui PSD Liviu Dragnea sa aplice noul cod etic al PSD, care prevede ca "PSD nu va sustine in functii persoane care au manifestat un comportament injurios, agresiv sau neadecvat fata de cetateni".

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Claudiu Manda injurat roman, #Claudiu Manda scuze roman injurat , #deputati