Ziare.com

PNL Olt a gasit inlocuitor candidatului care a plecat la PSD

Marti, 02 Septembrie 2008, ora 13:54

   

PNL Olt a gasit inlocuitor candidatului care a plecat la PSD
Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Scornicesti, Andrei Iordache, va candida in Colegiul Slatina pentru Camera Deputatilor locul deputatului Renica Diaconescu, trecut, duminica, la PSD, a anuntat, marti, presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea.

Andrei Iordache, in varsta de 32 de ani, este membru PNL din 1995 si indeplineste functia de presedinte al organizatiei de tineret. El a fost director de campanie al PNL Olt pentru alegerile locale din vara cand organizatia a obtinut cel mai un scor din istoria post-decembrista, transmite NewsIn.

Inlocuitorul deputatului Renica Diaconescu a fost pana acum candidatul PNL pentru Colegiul nr.2 pentru Camera deputatilor, colegiu ce include si orasul Scornicesti.

Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a declarat ca locul ramas liber dupa mutarea lui Andrei Iordache pe colegiul alcatuit din municipiul Slatina a fost desemnat sa candideze Ion Moisescu, directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor Olt.

"Andrei Iordache are o mare calitate, care nu ar trebui sa lipseasca niciunui politician: onoarea. Sunt convins ca datorita ei va face o figura frumoasa la alegeri. Andrei Iordache si-a exprimat de la inceput intentia de a candida pe Slatina. A renuntat in favoarea domnului Diaconescu, pentru a nu crea disensiuni in cadrul organizatiei. La fel stau lucrurile si in cazul domnului Moisescu. El dorea sa candideze in Colegiul nr.2 dar a renuntat in fvoarea lui Andrei Iordache. Acum lucrurile s-au asezat conform dorintelor lor", a declarat presedintele PNL Olt.

Ioan Ciugulea a refuzat sa comenteze plecarea din partid a deputatului Renica Diaconescu, sustinand doar ca i s-a oferit tot ceea ce si-a dorit si ca avea semnale de o luna de zile ca va pleca la PSD.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1622 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor