PSD ia in calcul iesirea de la guvernare (Video)

Vineri, 14 August 2009, ora 17:57
2910 citiri
PSD ia in calcul iesirea de la guvernare (Video)
Foto: Realitatea TV

Membrii PSD vor discuta posibilitatea iesirii de la guvernare, potrivit declaratiilor presedintelui PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea.

"Am discutat in Biroul Permanent al partidului despre varianta iesirii de la guvernare, iar acest lucru se discuta. Eu nu am fost de acord de la inceput cu intrarea in aceasta coalitie, dar acum cred ca nu mai puteam fi partasi la ceea ce se intampla. Veti vedea, in perioada imediat urmatoare, ce decizie s-a luat", a declarat Cindrea, relateaza Realitatea TV.

Deputatul PSD sustine ca este nevoie de o dezbatere in Parlament, graba pentru aprobarea Codului Educatiei nu se justifica, atat timp cat noua lege nu va putea intra in vigoare decat din 2010.

"Nu putem sacrifica viitorul educatiei doar de dragul domnului Boc. Este nevoie sa facem legi care sa acopere viitori 10-15 ani, aceste masuri nu pot fi luate in graba", a spus Cindrea.

De asemenea, el a adaugat ca este nemultumit de masurile pe care Guvernul vrea sa le ia in privinta disponibilizarilor si concediile fara plata.

"Nu mai putem fi partasi la ceea ce se intampla. S-au infiintat ministere total fara niciun rost, care nu aduc beneficii economice si se cheltuie gresit o gramada de bani. Am propus partidului reducerea ministerelor, pentru ca sunt cel putin patru care nu isi au rostul", a incheiat presedintele PSD Sibiu.

Un alt reprezentant al PSD, secretarul general adjunct Valeriu Zgonea, sustine ca atacurile la adresa ministrilor social-democrati demonstreaza ca intentia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, este de a scoate PSD de la guvernare, astfel incat alegerile sa fie organizate de PD-L, relateaza NewsIn.

"Traian Basescu brodeaza strategii care sa rupa guvernarea si sa creeeze o criza profitabila pentru domnia sa si apropiatii sai politici", se arata in comunicatul dat publicitatii, vineri, de catre secretarul general adjunct al PSD.

Acesta il acuza pe presedintele Basescu de faptul ca incearca sa provoace o criza politica in plina criza economica, lucru care va avea efecte negative asupra populatiei in ansamblul sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#iesire guvernare PSD, #PSD Sibiu , #deputati