Ziare.com

PSD se teme ca unele amendamente admise la proiectul de buget vor pica in plen

Duminica, 19 Decembrie 2010, ora 16:46

   

PSD se teme ca unele amendamente admise la proiectul de buget vor pica in plen
Presedintele Comisiei de buget-finante de la Camera Deputatilor, Viorel Stefan, si-a exprimat, duminica, temerea ca unele amendamente la proiectul de lege al bugetului de stat declarate admise in comisie sa fie respinse in plen.

Social-democratul a mai spus ca incearca un sentiment de "nemultumire" fata de forma in care a fost aprobat proiectul de lege al bugetului de catre comisia de resort.

"Nu am reusit sa indreptam mai nimic din ceea ce este in neregula in modul in care s-a facut proiectia bugetara pe 2011. Asa cum a rezultat proiectul de lege in urma dezbaterilor la comisia noastra s-a introdus in continutul legii prevederi care permit ordonatorilor principali de credite sa faca in continuare alocari discretionare", a declarat acesta.

Presedintele Comisiei de buget-finante de la Camera Deputatilor a precizat ca se discuta de sume de ordinul a multor miliarde de lei care in executia bugetului pe 2011.

"Aceste sume vor putea fi repartizate in functie de preferinte politice, in functie de buna sau proasta dispozitie a ordonatorului de credite mai ales intr-o situatie lipsita total de transparenta", a explicat Stefan.

Acesta a aratat ca Opozitia a incercat sa puna "bariere" in calea tentatiei "oricarei guvernari" de a dispune discretionar de fonduri, dar a precizat insa ca "asa ca in acest an nu a fost niciodata".
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 842 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ce mai conteaza

unde merge Mia,merge si Suta!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

PSD se teme ca unele amendamente admise la proiectul de buget vor pica in plen

Marimea fricii noastre dovedeste micimea credintei noastre.

 

PSD se teme?

Discutiile clasei noastre politice, duc doar la insulte, situatie ce se regaseste si pe acest forum.Noi putem comenta, dar nimeni din clasa politica nu isi va abandona interesele materiale pentru noi. Suntem dezamagiti si am fost furati din toate partile. Individul nu se poate face auzit, avem un nivel minim de bun simt. Sunt multi tineri inteligenti si specializati care ar putea invinge sistemul si obiceiurile dar nu ii baga nimeni in seama. Stimati guvernanti si legislativ,o data ce v-ati imbogatit toti din cele 3-4 partide reprezentative in perioadele de guvernare, ar trebui sa reintoarceti societatii civile priceperea voastra si chiar o parte din castigul obtinut pe seama ei.
Va este teama? NU.
Voua nu va este frica nici de Dumnezeu

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor