PSD: Sulfina Barbu sa vada ca PDL fura, pentru ca toti banii sunt la ei

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 22:42
1481 citiri
PSD: Sulfina Barbu sa vada ca PDL fura, pentru ca toti banii sunt la ei
Foto: Arhiva

Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, sustine ca ministrul Muncii, Sulfina Barbu, ar trebui sa citeasca mai intai legile, pentru a vedea ca, de fapt, PDL "fura", in ceea ce priveste ajutoarele sociale.

"Cred ca doamnei Sulfina Barbu nu i s-a uscat cerneala pe numirea de la minister si nu a reusit sa ia contact cu toate problemele ministerului. Mai acum vreo doua luni un alt ministru celebru in acest minister, pentru ca desi este un minister important vad ca numai priceputi vin pe acolo, a afirmat ca primarii PSD fura ajutoare sociale uitand ca acest Guvern a modificat legea privind ajutoarele sociale si aceste ajutoare nu se mai platesc de primarii si consiliile locale, ci de directiile judetene de munca si agentiile de plati in domeniul social.

Doamna Sulfina Barbu, prima data, sa citeasca legile si apoi sa vada cine fura. Da, fura dansii, pentru ca toti banii sunt la dansii, sunt ordonatori de credite. PDL face plati si la ajutoare de incalzire, la cele sociale si la cele pentru persoane cu handicap", a sustinut Mircea Dusa.

El a precizat ca, in cazul in care ii prinde pe cei care "fura", ministrul Muncii ar trebui sa-i dea pe mana organelor abilitate. Social-democratul a adaugat ca Sulfina Barbu ar trebui sa critice Puterea, pentru ca nu vine la sedintele de plen de la Senat.

"Sulfina Barbu, cand se gandeste sa certe pe cineva, ar trebui sa-si certe colegii ei, pentru ca nu vin la munca. PDL, UDMR si UNPR au majoritatea in Senat si pot sa-si treaca orice lege prin camera superioara. (...) Opozitia vine la lucru si de aceea blocheaza, ca inca o data Guvernul sa taie dreptul la viata al romanilor", a afirmat Dusa.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a afirmat duminica, intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul PDL, ca motivul pentru care Opozitia blocheaza la Senat legea asistentei sociale este legat de musamalizarea si continuarea furtului din banii publici pentru asistenta sociala, aratand ca USL se joaca cu credibilitatea externa si stabilitatea financiara a Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PSD acuza PDL furt ajutoare sociale, #Mircea Dusa Sulfina Barbu , #deputati