PSD sustine ca deputatul Terea a fost agresat din senin: Exista protestatari manipulati de indivizi periculosi, coordonati de cei care conduc statul paralel

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 14:11
4278 citiri
PSD sustine ca deputatul Terea a fost agresat din senin: Exista protestatari manipulati de indivizi periculosi, coordonati de cei care conduc statul paralel
Foto: Arhiva Ziare.com

PSD Sibiu sustine, referitor la incidentul de la Palatul Parlamentului de miercuri seara in care a fost implicat deputatul Ioan Terea, ca acesta a fost "agresat din senin", fara sa se poata apara, de doi protestatarii care au sarit pe masina lui, pe care au inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele.

"Suntem martorii unor manifestatii de strada care au depasit cu mult normele unor proteste democratice. Ne exprimam ingrijorarea pentru ceea ce se intampla de cateva zile in strada, mai ales ca este evident ca felul in care au ales cei cativa protestatari (aceiasi de fiecare data) sa manifeste devine din ce in ce mai periculos pentru intreaga societate", transmite PSD Sibiu.

Partidul sustine ca deputatul Ioan Terea a fost agresat "din senin" si nu a reusit sa se apere, iar masina lui a fost lovita cu pumnii si picioarele de doi manifestanti.

"Cand am vrut sa plec din Palatul Parlamentului, SPP mi-a spus ca ies pe poarta din stanga. Imediat am facut tot stanga, iar in momentul in care mi-au vazut masina, doi protestatari au sarit pe masina si au inceput sa dea cu picioarele si cu pumnii in masina. Unul dintre ei s-a agatat de oglinda masinii, am oprit pe dreapta, a venit politia", ar fi spus Ioan Terea imediat dupa incident, conform PSD Sibiu.

Terea a facut testul etilotest la insistentele protestatarilor, care spuneau ca este baut. Deputatul a cerut sa-i fie prelevate si probe de sange pentru a demonstra ca acuzatiile sunt false, iar ulterior si la politie, unde s-a constatat ca masina are urme pe lateral, dovada ca nu a intrat in grupul de protestatarii.

"Masina are urme clare de lovituri pe lateral (portiera dreapta - spate), semn ca demnitarul NU a intrat in grupul de protestatari, asa cum acestia au inceput sa strige si sa acuze, incercand sa minta fortele de ordine si pe anchetatori", explica PSD Sibiu.

Partidul face apel la "protestatarii de buna credinta" sa nu accepte manifestatiile violente si sa iasa din grupurile manipulate de oameni periculosi care sunt coordonati de cei care conduc statul paralel.

"PSD Sibiu face apel catre protestatarii de buna credinta sa nu accepte manifestatiile violente si sa se retraga din grupurile manipulate de cativa indivizi extrem de periculosi, care este evident ca sunt coordonati de cei care conduc statul paralel si vor sa blocheze activitatea Parlamentului Romaniei", arata PSD Sibiu.

De asemenea, membrii PSD sustin ca in permanenta sunt oameni in strada care instiga la violenta si ii manipuleaza pe cei pasnici, dand exemplu incidentul de saptamana trecuta, in care un batran de 71 de ani a fost lovit de un protestatar in Piata Victoriei, spargandu-i arcada, dupa ce acesta l-a lovit cu rucsacul.

Politia a deschis dosar penal pentru vatamare din culpa pe numele deputatului PSD de Sibiu Ioan Terea, acuzat ca a lovit doua persoane miercuri seara la protestul din fata Palatului Parlamentului, urmand sa fie inaintat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

La finalul dezbaterilor de ieri din Camera Deputatilor, parlamentarii Puterii au fost huiduti de catre manifestanti, in timp ce parlamentarii USR au iesit cu lanternele telefoanelor aprinse si li s-au alaturat protestatarilor.

Iata relatarea referitoare la protestele de miercuri, dar si circul cu scandal si injurii din Parlament.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#PSD deputat lovit masina protestatari, #PSD stat paralel deputat Terea proteste , #deputati