Dupa ce a propus amenzi enorme pentru protestatari, Ioan Mircea Pascu crede ca e trollat la comanda serviciilor secrete

Sambata, 18 August 2018, ora 08:25
8938 citiri
Dupa ce a propus amenzi enorme pentru protestatari, Ioan Mircea Pascu crede ca e trollat la comanda serviciilor secrete

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii in guvernul Nastase, crede ca reprosurile care i-au fost facute pe retelele de socializare dupa ce a propus marirea substantiala a amenzilor pentru protestatari ar fi venit la comanda serviciilor secrete.

Comentariul de la care a pornit scandalul online a fost publicat miercuri, insa el a fost sesizat de internauti abia vineri.

"In Franta amenda este de 15.000 euro iar termenul de inchisoare, de 12 luni pentru ultragierea unui agent. Poate introduce cineva repede, la inceputul sesiunii parlamentare din toamna asta, un asemenea text (sumele pot fi calculate, desigur, in lei), ca sa existe mai multa claritate la 'protestele viitoare', ca asa sugereaza chiar unii dintre adeptii protestelor!?", a postat Ioan Mircea Pascu pe Facebook.

Propunerea sa a atras atentia cu intarziere, probabil din cauza celorlalte subiecte importante aflate in dezbatere publica. Dupa ce comentariul sau a fost preluat in mass-media, internautii si-au indreptat atentia si asupra lui, cu comentarii acide. Ioan Mircea Pascu crede ca atacurile la adresa sa ar fi fost orchestrate de servicii.

"Interesant, cum am indraznit sa 'critic' - pe o chestiune maligna - o 'structura' care se ocupa pe vremuri de plantarea de articole favorabile 'toasei' (Elena Ceausescu, n.red.), hop un val de laturi din partea unor 'oameni de bine'!?

Si eu care credeam ca unii nu au voie sa opereze pe teritoriul national...

Se vede treaba ca distinctia nu opereaza in spatiul virtual, trolii fiind asmutiti impotriva mea ... am profitat sa scap de ei pe banda rulanta, desi sunt constient ca e o lupta de Sisif (trolii si sefii lor or crede ca ii injur!?", a scris vineri noapte Ioan Mircea Pascu.

SIE este srviciul secret care nu poate "opera pe teritoriul national", insa fostul ministru se fereste sa mentioneze explicit numele lui.

Ioan Mircea Pascu a comentat si alte subiecte ale zilei, uneori luandu-se la cearta cu cei care il criticau. Pentru ca un internaut l-a jignit reamintind ca el este cel care a sustinut ca rusii au redirectionat norii spre Romania pe timpul Campionatului Mondial de Fotbal, europarlamentarul PSD i-a dat replica: "Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa iti spun cine esti! Vad ca esti fan CTP, deci esti exact ca el, un nimeni! Adio, ba!".

Foto: captura foto Facebook / Ioan Mircea Pascu

Citeste si:
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Persoanele care în trecut au suferit condamnări penale definitive ar putea avea interdicție în a mai candida la alegerile parlamentare decât dacă nu a intervenit o reabilitare, amnistie sau...
Tensiuni în coaliție după șirul de gafe ale UDMR. Ce șanse sunt ca maghiarii să fie scoși de la guvernare
Tensiuni în coaliție după șirul de gafe ale UDMR. Ce șanse sunt ca maghiarii să fie scoși de la guvernare
O serie de gafe din partea reprezentanților UDMR din ultima vreme a alimentat noi tensiuni în interiorul coaliției de guvernare, ajungându-se până la cereri pentru demiterea reprezentanților...